Vestel 55CA9550 curved tv led arızası

G Çevrimdışı

gokhanssssss

Yeni Üye
30 Haz 2021
2
34
Öncelikle merhabalar

Garanti süresi dolmuş olan Vestel 55CA9550 curved tv sahibiyim ekrandaki led bar arızası kaynaklı morarmalardan dolayı vestel tarafından panel temini yapılmadığı için tarafıma ücretli değişim teklif edildi 55U9700 modeli sizce bu model mi kabul edilir yoksa vestelin android tv si olan 55UA9800 modeli mi? Şimdiden yorunlarınız için teşekkür ederim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Vestel eskiden daha cazip fiyatlandırma yapıyordu ve o zamanlar tadından yenmiyordu gerçekten.
Şu an teklifleri piyasa koşullarına göre mantıksız kalıyor maalesef Yıldırım kardeşim.
Neden herşey hep daha kötüye gidiyor yahu? :alala
Adem Abi şimdiki fiyatlar fazla yüksek 2 sene önce 3500-4000 arası 65 inç tv satılıyordu led değşimini arkadaş

Dışada yaptırsa olduki panel ustanıın elinde kaldı paneli kırık tv ye vestel yine aynı değişim teklifini verecek.

Öyle bir durumda ustaya işçilik led parasıda ödenmez paneli kırık tv için vestel efendiden yine teklif alınır .

Bence değerlendirilmeli eskide olsa sorun çıkmazsa tv birkaç sene daha iş görecektir diye düşünüyorum.

Sonuç değişmiyor yine ücretli değişimi vestelden kapmış oluyoruz bana göre risk yok.

Avrupa bizi kıskanıyor Adem Abi ondan kötü şaka biryana bizim millet eğitimsiz gördüğü geçekleri, yorumlayamıyor yanlış yapılan secimlerin faturasını ödüyoruz kurunun yanında yaşda yanıyor abi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Abi şimdiki fiyatlar fazla yüksek 2 sene önce 3500-4000 arası 65 inç tv satılıyordu led değşimini arkadaş

Dışada yaptırsa olduki panel ustanıın elinde kaldı paneli kırık tv ye vestel yine aynı değişim teklifini verecek.

Öyle bir durumda ustaya işçilik led parasıda ödenmez paneli kırık tv için vestel efendiden yine teklif alınır .

Bence değerlendirilmeli eskide olsa sorun çıkmazsa tv birkaç sene daha iş görecektir diye düşünüyorum.

Sonuç değişmiyor yine ücretli değişimi vestelden kapmış oluyoruz bana göre risk yok.

Avrupa bizi kıskanıyor Adem Abi ondan kötü şaka biryana bizim millet eğitimsiz gördüğü geçekleri, yorumlayamıyor yanlış yapılan secimlerin faturasını ödüyoruz kurunun yanında yaşda yanıyor abi.
İşaretler öyle gösteriyor ki, 90 ların bazı lafları vardı eskiler bilirler ''geçiş dönemi kanlı mı olacak yoksa kansız mı?'' soruları sorardı siyasiler.

Şimdi merak edilen husus ise bence ''Gidiş Kanlı mı olacak yoksa kansız mı?'' sorusu..

Neyse, teknik konuyu siyasete bağlamayayım yine.

Geri
Üst Alt