vestel 50ud8400

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
selam tv ye 2+1 lohitek ses sistemi baglıyorum ama sese kumandadan hükmedemiyorum ses hem tv den hem de ses sisteminden gelmek te normalde tv nin sesi kesilmesi lazım değilmi kumandadan sesi kıssan da 0 a kadar ses sisteminden devam ediyor mecburen kulaklık cıkısından alıyorum sesi bu konunda yardım lazım kayınım da sec var onda bu sorun yok

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
751
34
Ayarlardan ses çıkışını amplifikatör yapmanız lazım

Ayrıca, Cec Otomatik açılış yazan yeri de etkin yapın ki her açılışta otomatik soundbar’a geçsin ses. Tabi bunlar için hdmi bağlantısı yapmanız lazım.

Edit: 2+1 ses sistemi olduğunu sonradan farkettim.Bu yöntem ona işlemez.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam,
kulaklık volume olan sizin için geçerlidir

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Fikoloji tesekur ederım bu vestelin ayıbı opdık cevirici aldım nafile sese kumandadan hükmedemedim halbuki tv nin sesinin otomatıkman kesilmesi lazım ne kulaklık tan nede optikten cözüm yok illaki saud barmı almak lazım eski tv axen di cok basitti bu bilmece gibi 2+1 baglayıp da sese kumanda dan kısıp acan varsa anlat sın da kurtulalım kulaklık volüme ivin durmadan menüye girmek lazım oda uzun iş müşteri hizmetleri de hdmi ile baglan mek lazım diyor da ses sistemi 3,5 lik jak

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fikoloji tesekur ederım bu vestelin ayıbı opdık cevirici aldım nafile sese kumandadan hükmedemedim halbuki tv nin sesinin otomatıkman kesilmesi lazım ne kulaklık tan nede optikten cözüm yok illaki saud barmı almak lazım eski tv axen di cok basitti bu bilmece gibi 2+1 baglayıp da sese kumanda dan kısıp acan varsa anlat sın da kurtulalım
paylaştığım linkteki modlama işlemini yaparsan sorun çözülecektir, takılırsan teraspy teraspy den destek al yardımcı olacaktr

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Fikoloji tesekur ederım bu vestelin ayıbı opdık cevirici aldım nafile sese kumandadan hükmedemedim halbuki tv nin sesinin otomatıkman kesilmesi lazım ne kulaklık tan nede optikten cözüm yok illaki saud barmı almak lazım eski tv axen di cok basitti bu bilmece gibi 2+1 baglayıp da sese kumanda dan kısıp acan varsa anlat sın da kurtulalım kulaklık volüme ivin durmadan menüye girmek lazım oda uzun iş müşteri hizmetleri de hdmi ile baglan mek lazım diyor da ses sistemi 3,5 lik jak
Kulaaklık modlamasını anlatmıştım,çok basit inan,sadece tvden profili alacaksın (SW olan profille oluyor) ,modlayıp geri yükleyeceksin.Aşağıda nasıl yapılır anlatımı var sevgili wendor11 :ok

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Teşekürler kardeş yapmaya çalıştım da vaktim yoktu şimdi köydeyim tel pek çekmiyor pazar akşam dönecem artık anca salı pazartesi de vaktim olmaz akşama kadar hastanade olacam saolun yardımcı olmaya çalışanlara teşekürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekürler kardeş yapmaya çalıştım da vaktim yoktu şimdi köydeyim tel pek çekmiyor pazar akşam dönecem artık anca salı pazartesi de vaktim olmaz akşama kadar hastanade olacam saolun yardımcı olmaya çalışanlara teşekürler
Hastane derken, umarım bir problem yoktur.
Gerçekten çok basit ,ama yinede yapamıyorum dersen tvden aldığın profilleri bir yere yükleyip link verirsin ,mutlaka ya M mesutank veya D NetCaliber dostarım yardımcı olurlar :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Allah acil şifalar versin inşallah,geçmiş olsun.
Bence sen hiç uğraşma ,al tvden profilleri ,sıkıştırıp yükle bir yere ,ver linkini sevgili D NetCaliber halleder,yollar buraya, gerçi mutlaka M mesutank da yapar.

Geri
Üst Alt