herkese kolay gelsin sevgili forum arkadaşlar elimdeki tv geldiğinde ses vardı ekran karanlıktı led arızalı olduğunu düşünerek hiç ölçmeden yenisiyle değişimi yaptım ancak paneli geri takmadım bir deneyeyim dedim ledbarlarım yanıyormu diye kontrol etim tv fişi taktım start ederken led şimşek çakması yapıp yanmadığını gördüm ledbarın söketi drıverkontrol kartan ayırdım led test cihazımla söketen probları bağladım ledler yandı arızam taktığım ledlerdenmi ledkontrol driver devredenmi bunu tespiti yapamadım elimde hazır ledbar yedeğide yok deniyeydim eskileri malum sökerkende kırılıdı bunları sökmeden önce kontrol etmem gerekirdi burdan büyük bir hata yaptım ama yinede değişime gidecekti bir tanesi sağlam olarak çıktı ölçümde mavi renk veriyordu bu modelde başına gelen aynı arıza yaptınızmı değerli yorumlarınızı bekliyorum.
anakart:17mb130
powerboard:17ıps72
not:arkadaşlar elimde 17ıps71 mevcut denemek için kulansam olurmu voltajlar birebirmi acaba? yada elinizde ledbar kontrol kartı devre şeması varmı eklerseniz sevinirim
anakart:17mb130
powerboard:17ıps72
not:arkadaşlar elimde 17ıps71 mevcut denemek için kulansam olurmu voltajlar birebirmi acaba? yada elinizde ledbar kontrol kartı devre şeması varmı eklerseniz sevinirim