Çok teşekkürler ciddi bir sorun değildir umarımIşığın homojen dağılımı ile ilgili olabilir.
LCD'nin falsosu olabilir bu.
Ya da montaj hatası da olabilir.
TV'ci arkadaşlar yorum yapacaktır;
F fikoloji Adem Helvacı By_Trol
Çok teşekkürler ciddi bir sorun değildir umarım
1.5 sene oldu fakat ev doğalgaz lı soba vs yokPanel tozlanması gibi görüyorum ne zaman kuruldu bu cihaz ?
Çok belli olmuyor izlerken. Sadece beyaz bir eken çıkarsa belli oluyor. Fakat ben sanırım hep oraya dikkat ettiğim için gözüm takılıyor. Acaba servis çağırsam mı. Korona virüs te var ondanda çekiniyorum. Acaba ekran ayarları arka ışık vs ayar yapsak azalır mı1.5 sene oldu fakat ev doğalgaz lı soba vs yok
İlerleyecek diyorsunuz yani. Servis alıp götürecekmiş. 3 günde teslim ederiz dediler. İnşallah ücret istemez. Garanti devam ediyorPanel tozlanmasının başlangıç evresi
ücretsizİlerleyecek diyorsunuz yani. Servis alıp götürecekmiş. 3 günde teslim ederiz dediler. İnşallah ücret istemez. Garanti devam ediyor
3 Gün mü?İlerleyecek diyorsunuz yani. Servis alıp götürecekmiş. 3 günde teslim ederiz dediler. İnşallah ücret istemez. Garanti devam ediyor
Ama şimdi virüs nedeni ile çoğu yer aksamali oluyor abi, misal bizim elektronik ustamız izine çıktı, dükkanı 11 aç 5 kapat (tabi ben erken gidiyorum geç çıkıyorum)3 Gün mü?
Öğleden önce atölyeye alınanı öğle sonu teslim ediyoruz. ?
Az gelmiş bu gün haftanın ilk günü olduğu için aşırı yoğunluk vardı. Foruma hiç online olamadım. ? Biz de sadece telefon 11 - 17 Çalışıyor kişiler değil sabah 08 Akşam 19:30Ama şimdi virüs nedeni ile çoğu yer aksamali oluyor abi, misal bizim elektronik ustamız izine çıktı, dükkanı 11 aç 5 kapat (tabi ben erken gidiyorum geç çıkıyorum)
Bu gün 8 TV birden geldi 2 tanesini yarına bıraktım bile ☺ 1 LED , 2 besleme onarım, 1 temizlik, 1 anten girişi kırık, 1 TV ana kart siparişi
Bizde alırken 3 gün diyoruz ama hemen hemen aynı gün teslim ediyoruz
Sizce temizleme yaptırayım mı. İlerler mi daha çok.Az gelmiş bu gün haftanın ilk günü olduğu için aşırı yoğunluk vardı. Foruma hiç online olamadım. ? Biz de sadece telefon 11 - 17 Çalışıyor kişiler değil sabah 08 Akşam 19:30
daha beklesin, ne kadar geç o kadar iyi.Sizce temizleme yaptırayım mı. İlerler mi daha çok.