K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
Evet forumdaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Orjinal oyunları Letgo'dan ikinci el alıyoruz bukadar basit. oynadığımız oyunlarıda takas yapıyoruz. Slim modeli 4k desteklemez ama Hdr özelliği var biz slim kullanıyoruz pro ile arasında aman aman bir fark yok. Görüntü kalitesi biraz daha iyi olabailir ama oyunlarda takılma donma ısınma gibi bir problemi hiç yaşamadık.Durumun iyiyse ve 4k bir tv var ise pro düşünülebilir. yoksa hiç gerek yok.güzel konu. benimde yaza doğru niyetim var, slim modelin 4k desteği yok sanırım. birde bu orjinal oyunlar gereksiz pahalı, siz nasıl yapıyorsunuz bu işleri
Orjinal oyunları Letgo'dan ikinci el alıyoruz bukadar basit. oynadığımız oyunlarıda takas yapıyoruz. Slim modeli 4k desteklemez ama Hdr özelliği var biz slim kullanıyoruz pro ile arasında aman aman bir fark yok. Görüntü kalitesi biraz daha iyi olabailir ama oyunlarda takılma donma ısınma gibi bir problemi hiç yaşamadık.Durumun iyiyse ve 4k bir tv var ise pro düşünülebilir. yoksa hiç gerek yok.
Youtube da pro ve normal ps4 oyun karşılaştırmaları mevcut seyredin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ps3 slimEvet forumdaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet forumdaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Simdj bide bu pro lardaki fan sesi hakkında ne dusunuyosunuz. Youtube da millet proyla resmen uçak kaldıriyo varmı oyle bi sıkınto yasayan