VESTEL 4K Smart 50UD8800 Yazılım Güncellemesi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Güncellemeyi yaptım. Teşekkürler Adem Helvacı Ado hocam ve F fikoloji . Bazı iyileştirmeler gözümden kaçmadı. İnternet hız testi daha yüksek çıktı. Burada ki deneyimlerimde düşük olduğunu belirtmiştim. Renklerde iyileştirmeler olmuş. Tabi bu hafta boyu gözlemlemem gerekecek. Bakalım. Hafta sonuna görüşlerimi bildiririm
mevcut fortmdaki ankete de katılarak diğer arkadaşlara faydada bulunabilirsiniz. yorumlarınızıda bekleriz https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-3-62-35-yeni-yazilim-26-12-2018.3218/

S Çevrimdışı

Sederetr

Yeni Üye
17 Mar 2019
4
47
Selam 50ud8800 televizyonumda prime video(Amazon) izleyebilme imkanım var mı?

S Çevrimdışı

Sederetr

Yeni Üye
17 Mar 2019
4
47
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Televizyonda normal güncelleme burada indirdiğimizden farklı mı? Ne farkı oluyor? Arayüz yükleme imkanımız olabilir mi?
mb130 için en güncel yazılım linkini paylaşmışsınız. ama bahsettiğiniz uygulama tv de mevcut değilse yüklenmez. ara yüzden kastınız carbon veya titanyum menü denemek istediğinizi anladım, deneyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır.
uygulama için patent anlaşması olmayabilir bu nedenle gözükmeyebilir. ama tv modlama konusuna yazarsanız oradaki arkadaşlar bilirler ve modlama ile açılabilirse yardımcı olurlar

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Adem Helvacı Ado Hocam,

Öncelikle İyi Akşamlar. Forumda gezinirken vestel TVlerde menü değişikliği olduğunu gördüm. Bu benim TV ye de etkili olur mu?

Mb130P anakarta yüklenebilir mi?

S/N: 7881671700462

Saygılarımla

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Hangi yazılımı kasıt ettiniz?
Menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisiniz

Zaten, bu konuda olduğu üzere versiyonum gene v3 sadece core güncellemesi ile 30 dakika önce 3.62.43 carbon smart'ı kurdum. Ancak v4 ve v5 teki menü geçişleri en azından tasarım olarak istediğim şekle çok daha yaklaşmış. Şayet v4 ya da v5 sürümleri ile tam kurulum ile yapılabiliyorsa, bende kurmak istemekteyim. Bu yüzden üstad Adem Helvacı Ado'yu etiketleyerek, kendi konum altında sormuş bulunmaktayım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Zaten, bu konuda olduğu üzere versiyonum gene v3 sadece core güncellemesi ile 30 dakika önce 3.62.43 carbon smart'ı kurdum. Ancak v4 ve v5 teki menü geçişleri en azından tasarım olarak istediğim şekle çok daha yaklaşmış. Şayet v4 ya da v5 sürümleri ile tam kurulum ile yapılabiliyorsa, bende kurmak istemekteyim. Bu yüzden üstad Adem Helvacı Ado'yu etiketleyerek, kendi konum altında sormuş bulunmaktayım.
Ado bu konularda artık pek paylaşım yapmıyor yazılım işi daha çok F fikoloji ve TEKNOwest teknovest tarafından sağlanıyor. En güncel sürüme geçiş yapmışsınız. V4 versiyonu yüklenebilir ama netfilx ile bazı özellikler ne yazikki kullanılmıyor. V5 ise direk çökme sebebidir. V3 ten v5 geçilmiyor. Yeni televizyonlarda Vestel qui menü kullanıyor. Carbon menununuz mevcut ne yazikki değiştirmek risklidir. Ama V3 içinden farklı versiyonları deneyebilirsiniz

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Ado bu konularda artık pek paylaşım yapmıyor yazılım işi daha çok F fikoloji ve TEKNOwest teknovest tarafından sağlanıyor. En güncel sürüme geçiş yapmışsınız. V4 versiyonu yüklenebilir ama netfilx ile bazı özellikler ne yazikki kullanılmıyor. V5 ise direk çökme sebebidir. V3 ten v5 geçilmiyor. Yeni televizyonlarda Vestel qui menü kullanıyor. Carbon menununuz mevcut ne yazikki değiştirmek risklidir. Ama V3 içinden farklı versiyonları deneyebilirsiniz

Yazık etmişler. En sıkıntılı android tabanlı telefonlar r bile yeni yazılım alabiliyor iken,v4 kısmen, v5'i hiç alamamak çok kötü olmuş. Kaldı ki qui meü mb130 tabanlarda çalışabiliyor ise sanki bizde de çalışabilmesi gerekir gibi düşünüyorum. Vestel kısacası televizyonu biraz çöpe göndermiş gibi geldi bana :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yazık etmişler. En sıkıntılı android tabanlı telefonlar r bile yeni yazılım alabiliyor iken,v4 kısmen, v5'i hiç alamamak çok kötü olmuş. Kaldı ki qui meü mb130 tabanlarda çalışabiliyor ise sanki bizde de çalışabilmesi gerekir gibi düşünüyorum. Vestel kısacası televizyonu biraz çöpe göndermiş gibi geldi bana :)
Planlı eskitme taktiğidir bu, ama suda bı gerçek kendi alanında bir telefon belli bir versiyona kadar çıkıyor misal şu an Android 9 varken bile A7 2015 olan telefonum 6 da kaldı ve güncelleme gelmeyecek ? V3 de de bir sürü güncelleme geldi artık bir yere kadar gelişebildi.

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Planlı eskitme taktiğidir bu, ama suda bı gerçek kendi alanında bir telefon belli bir versiyona kadar çıkıyor misal şu an Android 9 varken bile A7 2015 olan telefonum 6 da kaldı ve güncelleme gelmeyecek ? V3 de de bir sürü güncelleme geldi artık bir yere kadar gelişebildi.

Evet, orası öyle ancak custom rom ile sonuçta bu sorunun önüne geçilebiliyor orada ^^ Ama genede v5 olmasa bile v4 ile o menüyü bizlere sağlaması gerekir.

v4 ve v5 sadece mb130s ler için mi geçerli?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Hocam,

Öncelikle İyi Akşamlar. Forumda gezinirken vestel TVlerde menü değişikliği olduğunu gördüm. Bu benim TV ye de etkili olur mu?

Mb130P anakarta yüklenebilir mi?

S/N: 7881671700462

Saygılarımla
Değerli Hocam Selamlar; Görüşmeyeli iyisinizdir umarım.

Sevgili kardeşim F fikoloji gerekli bilgileri vermiş, ben sadece sizi görünce bir hatırınızı sormak için yazmak istedim :ok

Vestel konularında eskisi kadar aktif değilim, sağ olsun sevgili Ustalarıma güvenerek gönül rahatlığı ile geri çekilebildim. Yine de uzaktan uzaktan takip ediyorum ve hep sizlerle birlikteyim.

Görüşmek üzere, selam-sevgi-saygı :ok

Geri
Üst Alt