VESTEL 4K Smart 50UD8800 Yazılım Güncellemesi

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Netflix o kadar sorun değil. Akşam üzeri 1080p film izledim gayet başarılı idi. Ancak TV'ye kesinlikle k-Litle Mega Codec paketlerine benzer bir çözümleyici paketi eklenmeli. Güzelim arşivimi izleyemiyorum :bilmiyom Belki, Adem ( Adem Helvacı Ado ) Bey, bir daha ki görüşmesinde benim belirttiğim eksiklikleri teknisyenlere bildirir de ona göre yazılım yayınlarlar :)
Çözüm TV BOX :kiskis
Apple TV + infuse ya da Android+Kodi :ok

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,974
Netflix o kadar sorun değil. Akşam üzeri 1080p film izledim gayet başarılı idi. Ancak TV'ye kesinlikle k-Litle Mega Codec paketlerine benzer bir çözümleyici paketi eklenmeli. Güzelim arşivimi izleyemiyorum :bilmiyom Belki, Adem ( Adem Helvacı Ado ) Bey, bir daha ki görüşmesinde benim belirttiğim eksiklikleri teknisyenlere bildirir de ona göre yazılım yayınlarlar :)

TV'de zaten çözücüler var ama sorun yaşadığınız dosyaların detaylarını aktarırsanız daha net fikir verebiliriz belki.
Media info programını kurup ekran görüntüsü atabilir misiniz?

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
I Çevrimdışı

ilhandemir

Yeni Üye
11 Mar 2018
46
İyi geceler herkese
Bu başlıktaki 3.62.7.3 sürümü 3.62.7.0 in günceli mi acaba
Hilevel mb130 anakartlı tv ye kurabilir miyiz

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Genel incelemem şunu gösterdi. avc1, iso, hevc, v_mpeg4 çözümleyiciler bulunmamakta. O yüzden çoğu film görüntülenemiyor.

Durum şu şekilde;

JrsnR.png
JrhFc.png
Jrgst.png
JrcSQ.png

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
TV'de zaten çözücüler var ama sorun yaşadığınız dosyaların detaylarını aktarırsanız daha net fikir verebiliriz belki.
Media info programını kurup ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Buradaki kodek bilgisini, bit oranı bilgisini kullanım kılavuzunda belirtilenler ile kıyaslayın.
Bu kadar boyutu düşük dosyaların açılmaması da kötü.
Genel incelemem şunu gösterdi. avc1, iso, hevc, v_mpeg4 çözümleyiciler bulunmamakta. O yüzden çoğu film görüntülenemiyor.

Durum şu şekilde;

JrsnR.png
JrhFc.png
Jrgst.png
JrcSQ.png

Biraz önce farklı bir şey fark ettim. ağ üzerinden açamadığı bir video yu, USB 3.0 belleği, NTFS ile biçimlendirip, filmi USB'ye aktarıp denedim. Gördü ve videoyu oynattı. O zaman ağ üzerinden görüntülemede problemler mevcut gibi geldi :)

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,974
Biraz önce farklı bir şey fark ettim. ağ üzerinden açamadığı bir video yu, USB 3.0 belleği, NTFS ile biçimlendirip, filmi USB'ye aktarıp denedim. Gördü ve videoyu oynattı. O zaman ağ üzerinden görüntülemede problemler mevcut gibi geldi :)

Eğer onu Nero Media Home gibi yazılımlar aracılığı ile yapıyorsanız olabilir.

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Eğer onu Nero Media Home gibi yazılımlar aracılığı ile yapıyorsanız olabilir.

Hayır. Yazılım güncellemeden sonra yazdığım yazıda da belirttim. Bende Western Digital'in 3 TB'lik NAS'ı var. Bulut özelliğini kapattım. Sadece ev ağına açık ve izin sorunu da yok. Bu rağmen bazı filmleri NAS üzerinden izleyebiliyorum ki bunların sayısı çok çok az. Anlayabilmiş değilim açıkçası. Acaba çözümleyiciler sadece USB üzerinden mi aktif aklımda o soru var

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,974
Hayır. Yazılım güncellemeden sonra yazdığım yazıda da belirttim. Bende Western Digital'in 3 TB'lik NAS'ı var. Bulut özelliğini kapattım. Sadece ev ağına açı ve izin sorunu da yok. Bu rağmen bazı filmleri NAS üzerinden izleyebiliyorum ki bunların sayısı çok çok az. Anlayabilmiş değilim açıkçası. Acaba çözümleyiciler sadece USB üzerinden mi aktif aklımda o soru var

Bizim zamanımızdaki smart tvlerle beraber nero media home cd si verilmişti pc üzerinden dlna yapabilemek için.
Ve bildiğim kadarıyla çözme işi neroya kalıyordu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Belki sizin de dediğiniz gibi ağ üzerinde olmuyor olabilir.
Ama o zaman da dlna nın bir anlamı kalmaz.

Adem Helvacı Ado hocam bizim için Vestel'e sorsa bu durumu güzel olur aslında.

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Bizim zamanımızdaki smart tvlerle beraber nero media home cd si verilmişti pc üzerinden dlna yapabilemek için.
Ve bildiğim kadarıyla çözme işi neroya kalıyordu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Belki sizin de dediğiniz gibi ağ üzerinde olmuyor olabilir.
Ama o zaman da dlna nın bir anlamı kalmaz.

Adem Helvacı Ado hocam bizim için Vestel'e sorsa bu durumu güzel olur aslında.

Evet o videoları izledim ve yazıları okudum. Zaten günümüz NASlarında DLNA ve iTunes aktarımları mevcut. Kendi içlerinde RAM ve İşlemcileri bulunmakta. Umarım Vestel buna bir çözüm bulur.

JrmYq.png
JrGPP.png

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
İyi geceler herkese
Bu başlıktaki 3.62.7.3 sürümü 3.62.7.0 in günceli mi acaba
Hilevel mb130 anakartlı tv ye kurabilir miyiz

3.62.7.3 vestel UD8800 televizyon için full yazılım hi Level televizyona atamazsınız
3.62.7.0 ise MB130 ana kartlı tv ler için çekirdek yazılım 1505 yöntemi ile yükleyebilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
I Çevrimdışı

ilhandemir

Yeni Üye
11 Mar 2018
46
3.62.7.3 vestel UD8800 televizyon için full yazılım hi Level televizyona atamazsınız
3.63.7.0 ise MB130 ana kartlı tv ler için çekirdek yazılım 1505 yöntemi ile yükleyebilirsiniz
Mb130 hilevel uh700 için sormuştum fakat çekirdek yazılım başlığında en güncel 3.62.7.0 görünüyor siz 3.63 yazmışsınız ben mi göremiyorum acaba

Geri
Üst Alt