Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisiniz dir hepiniz.. önce şunu belirtmek isterim tv ler konusunda uzmanlığım yok teknik bilgiler sormayın bilmiyorum sadece izlenimlerimi aktarma istiyorum.
Tv tasarım olarak ince çerveli zarif bir görünümü var.
Kumandası da keşke öyle olsadı daha küçük ince yapılabilrdi.
Tv'nin kanal ve menü geçış hızları oldukça tatminkar.
Sadece youtube ye giriş biraz zaman alıyor ama girdikten sonra gayet stabil ve hızlı.
İnternet tarayıcısının hızı iyi ama fazla ayar beklemeyin sade ve basit işinizi fazlasıyla görür eğer internette çok gezecekseniz kumanda ile işgence gibi. İnternet tarayıcısı üzerinden film seyrettim bazı sitelerde ekran dönüyor nedenini anlayamadım. Belki wifi sinyali düşük olduğu içn olabilir.
Tv 4k ya geçtiği zaman adete şahlanıyor?
Aşağıdaki fotoğraflar trt 4k'dan usb den 4k video izleme fırsatım olmadı.
Yukarıdaki fotoğraflar dinamik kontrast'da çekildi.
Şimdiki ayarlarım da bu
Arkadaşlar görüntü kalitesi kanaldan kanala değişiyor ben memnunum.
Kısaca vestel hızlı bir tv yapmış ben bir sorun görmedim alınabilirmi? Bence evet. tv parasının hakkını verdiğini düşünüyorum.
Aklınıza takılan teknik olamayan sorular olursa sorun elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. Yazıda eksiklerim kusurlarım varsa şimdiden özür dilerim.
Tv tasarım olarak ince çerveli zarif bir görünümü var.
Kumandası da keşke öyle olsadı daha küçük ince yapılabilrdi.
Tv'nin kanal ve menü geçış hızları oldukça tatminkar.
Sadece youtube ye giriş biraz zaman alıyor ama girdikten sonra gayet stabil ve hızlı.
İnternet tarayıcısının hızı iyi ama fazla ayar beklemeyin sade ve basit işinizi fazlasıyla görür eğer internette çok gezecekseniz kumanda ile işgence gibi. İnternet tarayıcısı üzerinden film seyrettim bazı sitelerde ekran dönüyor nedenini anlayamadım. Belki wifi sinyali düşük olduğu içn olabilir.
Tv 4k ya geçtiği zaman adete şahlanıyor?
Aşağıdaki fotoğraflar trt 4k'dan usb den 4k video izleme fırsatım olmadı.
Yukarıdaki fotoğraflar dinamik kontrast'da çekildi.
Şimdiki ayarlarım da bu
Arkadaşlar görüntü kalitesi kanaldan kanala değişiyor ben memnunum.
Kısaca vestel hızlı bir tv yapmış ben bir sorun görmedim alınabilirmi? Bence evet. tv parasının hakkını verdiğini düşünüyorum.
Aklınıza takılan teknik olamayan sorular olursa sorun elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. Yazıda eksiklerim kusurlarım varsa şimdiden özür dilerim.