K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
Meraba arkadaslar.vestel tv nin kumandasi bozuldu nerden bylabilirim orjinal bi sekilde tesekkurler
Uyar abi , ben aslında bu kumandayı kast ettim ama sen resim atınca fark ettim ki prime yok ? dur ilk linki de duzenleyimBende 49ud9200 için bir kumanda alıcam ama web'te bakarken, prime tuşlu bir modl gördüm bizim tv'ye uyar mı bu?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Back tuşu da aynı işlemi yapmalıBn yetkili servisten aldim eski kumanda sivri burun netflix tusluydu ondan yok deyip yukardaki kumanda yeni tip diye bunu verdiler 40 liraya orjinal dedi ama insallah orjinaldir.bu kumandada recall tusu yok 2 kanal arasinda zap yapamiosun
Bi deniyim?Back tuşu da aynı işlemi yapmalı
Back tusu zap yapmiyo hocam.bn daha oncede ayni tip kumanda GG dan almistim arizalandi bugin yetkilo servisten aldim arada fark var orjinal bi baska.yanliz su youtube tusunu calistoramadimBack tuşu da aynı işlemi yapmalı
Milyoncu denilen yerlerde kesin bulursun ,40 tl verme ,bizim burada genelde japon pazarı diye geçer isimleri ,genelde çin malı ürünler satarlarBn yetkili servisten aldim eski kumanda sivri burun netflix tusluydu ondan yok deyip yukardaki kumanda yeni tip diye bunu verdiler 40 liraya orjinal dedi ama insallah orjinaldir.bu kumandada recall tusu yok 2 kanal arasinda zap yapamiosun