Vestel 49ud9160 model Tv'nin kasa vidalarının ölçüsü nedir?

karadavut

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
karadavut
Vestel 49ud9160 model televizyonun kasasında kullanılan vidaların ölçüsü nedir? Arka plastik kasanın vidalarından bahsediyorum. Ona göre sipariş vereceğim.

Konu başlığını belirttiğiniz model kasa vidalarının ölçüsü nedir? Şeklinde yaparsanız konuya daha hızlı bakılır.

Bu TV de vida gereksimi neden var, mevcut kapakta bı tane varsa numune ile gidip almanızı öneririm 4-5 çeşit vida boyu ve kalınlığı var, yanlış ölçü verip panele, çerçeveye zarar vermeni istemem

Bu TV de vida gereksimi neden var, mevcut kapakta bı tane varsa numune ile gidip almanızı öneririm 4-5 çeşit vida boyu ve kalınlığı var, yanlış ölçü verip panele, çerçeveye zarar vermeni istemem
Arka kapağının kenarlarındaki vidalar lazım. Birkaç yere sordum bulamadım. O yüzden internetten sipariş vereceğim ölçüsünü öğrenmek istedim.

Arka kapağının kenarlarındaki vidalar lazım. Birkaç yere sordum bulamadım. O yüzden internetten sipariş vereceğim ölçüsünü öğrenmek istedim.
Yakınınızda servis varsa gidip isteyin, para bile almayabilirler dediğim gibi 5-6 çeşit vida ver ben sana desem 3x3mm al hatalı olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt