Vestel 49UD9160 49" Smart 4K Ultra HD TV

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tugi136
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tugi136

Süper Üye
Puan 93
Çözümler 0
Tugi136
Fiyatına göre özellikleri uygun mudur? Şuan 2850 gibi bir fiyatı var.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2760 a aldim geldi kasa cok ince tutma ile yamuluyor gpruntu guzel fakat ne oldugunu bilmedigim ozellikler eklenmis.

2760 a aldim geldi kasa cok ince tutma ile yamuluyor gpruntu guzel fakat ne oldugunu bilmedigim ozellikler eklenmis.

Hayırlı olsun. Genel olarak fikirlerinizi öğrenebilir miyiz acaba?

Bu arada 2999 olmuş...

Genel olarak güzel hizli TV.ama benim MB 100 hilewel kadar renk kalitesi güzel değil çözüldüğü soyleniyor ustalar yardımcı olsa iyi olacak .kasa çok ince hatta benim üst taraf biraz yamulmus iade etmeyi bile düşündüm.

cevap bekliyorum iade hakkim var.herhangi bir sorun yok ama daha iyi ve hesaplisini bulabilir miyim.49ud9160 va panel mb 230 aldigim fiyat 2760 sadece onceki samsun tv me gore beyaz kalitesini begenmedim

cevap bekliyorum iade hakkim var.herhangi bir sorun yok ama daha iyi ve hesaplisini bulabilir miyim.49ud9160 va panel mb 230 aldigim fiyat 2760 sadece onceki samsun tv me gore beyaz kalitesini begenmedim
Fiyat performans ürünü bir tık iyisini düşünüyorsanız 58" Toshiba mevcut ona bakabilrsin. Ama hiç bir zaman vestelden Samsung görüntü performansı beklemeyiniz

mb230 vestelin en son cikardigi anakart ama görüntü konusunda tv kanallari ve normal videolarda problemleri olan bir anakart.Güncelleme ile de düzelmeyi basaramadilar ,en son güncelleme diger güncellemelere göre görüntüye biraz katki sagladi ama hala yeterli degil.
Ilginc bir sekilde Hdr ve dolby vision videolarda bu kart basarili fakat bu özelligi de tüm mb230 lar desteklemiyor.

Bazı vestellerde codec sıkıntısı var dikkat

50u9400 yerine 49UD9160 bu modeli satın alsam sanırım bu model de samsung panel kullanılıyor. Sizce nasıl olur?

Geri
Üst Alt