VESTEL 49UB8300 NETFLİX SORUNU

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
arka şlar bende vestel 49ub8300 4k smart tv var

netflix uygulamasından film dizi izlerken 3. 4. dk sonra film takılıyor %1 den %100 e kadar yükleniyor sonra uyarı veriyor film oynatılamadı diye televizyonu son sürüme güncelledim kablolu kablosuz bağlan yine aynı internet paketim 16 mbit tv de 8 10 mbit arası gösteriyor bunun bir çözümü varmı bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Gök Kurt Çevrimdışı

Gök Kurt 

Aktif Üye
9 Eki 2018
129
Aynı model bende de mevcut. Bende de bu sorun oluştu. Ancak yaptığım incelemelerde ağda ki diğer kullanıcıların download programı kullandığını tespit ettim. Kafalarına takunya ile vurunca bir sorunum kalmadı.

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
Aynı model bende de mevcut. Bende de bu sorun oluştu. Ancak yaptığım incelemelerde ağda ki diğer kullanıcıların download programı kullandığını tespit ettim. Kafalarına takunya ile vurunca bir sorunum kalmadı.

internet hızıyla mı ilgili ozaman evde bilgisayar kullanan yok 5 telefon bağlanıyor sadece

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Benim derdimi anlatmışsınız bu konuda netflix tv yı sucluyor.Tv ye format attım uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum.Genede tam randımanlı çalışmıyor.
Aklıma vestel engellememi yapıyor diye gelmiyor değil

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

genelde çektiği internet hızı. ama o anda 5 telefonda biri instagram biri face biri pubg yaparsa sıkıntı :)

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36

genelde çektiği internet hızı. ama o anda 5 telefonda biri instagram biri face biri pubg yaparsa sıkıntı :sirit

internet hızıyla alakalı ozaman internet hızını yükseltcez ozaman modemden 2. wifi kanalı açıp sadece tv yi bağladım 1. 2. dk sonra takılıp yüzdelik işareti çıkıyor telefonun internetine bağlandım onda biraz daha iyiydi takılma pek olmadı sorun internet hızından diye düşünüyorum artık

Gök Kurt Çevrimdışı

Gök Kurt 

Aktif Üye
9 Eki 2018
129
internet hızıyla alakalı ozaman internet hızını yükseltcez ozaman modemden 2. wifi kanalı açıp sadece tv yi bağladım 1. 2. dk sonra takılıp yüzdelik işareti çıkıyor telefonun internetine bağlandım onda biraz daha iyiydi takılma pek olmadı sorun internet hızından diye düşünüyorum artık
Kesinlikle katılıyorum.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Android telefonunuz varsa Netflix te sorun yaşadığınızda aşağıdaki program ile hız testi ve o an ağda kaç kullanıcı var kontrol edin, belkide sandığınızdan daha fazla kişi kullanıyordur? Ben 2 üst katımdaki komşumun çocuklarını yakaladım izinsiz benim internetimi kullanırken.

"Fing" Ağınızdaki kullanıcıları gösterir.

"Speed test" İnternet hız testi için.

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
Android telefonunuz varsa Netflix te sorun yaşadığınızda aşağıdaki program ile hız testi ve o an ağda kaç kullanıcı var kontrol edin, belkide sandığınızdan daha fazla kişi kullanıyordur? Ben 2 üst katımdaki komşumun çocuklarını yakaladım izinsiz benim internetimi kullanırken.

"Fing" Ağınızdaki kullanıcıları gösterir.

"Speed test" İnternet hız testi için.

modem arayüzüne girince kaç kişi ağda olduğunu görebiliyorum sadece kendimiz kullanıyoruz yabancı kişi yok
yüzde 90 internet hızıyla alakalı ileriki günlerde internet hızını yükselticem çözüm bu görünüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum.

ileriki zamanda hız yükselticez tek çözüm bu teşekkürler

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
modem arayüzüne girince kaç kişi ağda olduğunu görebiliyorum sadece kendimiz kullanıyoruz yabancı kişi yok
yüzde 90 internet hızıyla alakalı ileriki günlerde internet hızını yükselticem çözüm bu görünüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ileriki zamanda hız yükselticez tek çözüm bu teşekkürler
Modeminizin arayüzünde modemin buluştuğu hız ve hattınızın ne kadar hız desteklediğide görünür. Adresinizde yinede alt yapı sorgulaması yapıp ne kadar hız alabileceğinizi aşağıdaki linklerden sorgulayabilirsiniz.

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
Modeminizin arayüzünde modemin buluştuğu hız ve hattınızın ne kadar hız desteklediğide görünür. Adresinizde yinede alt yapı sorgulaması yapıp ne kadar hız alabileceğinizi aşağıdaki linklerden sorgulayabilirsiniz.

Şuan Vodafone net kullanıyorum 16 mbit. Ama benim aldığım hız. 8. 10 mbit arası 5 6. Ay sonra taahhüt um bitecek ozamanda turknet yada milenicom a geçmeyi düşünüyorum

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Ben turknet kullanıyorum, adsl 16mbps ama alt yapı maksimum 12mbps'e kadar destekliyor. vdsl olsa tadından yenmez, 11-12mbps civarı hız alıyorum ve Netflixte sorun yaşamıyorum.

Geri
Üst Alt