Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalar selamlar vestel 49 ud8200 smart tv de ücretli abone olduğum ip tv yi ss smart ve ott player de dosya uzantısı 1.5 mb dan büyük olduğu için dosya yükleyemiyorum.ss smart ta direk linkini yazdığımda yine 1.5 mb buyuk olduğu için yukleme yapılamıyor.ss smart ve ott player de ip tv yi seyretmek için ne yapabilirim.aboneligimin kanal listesi dosya boyutu 3.50 mb
Arkadaşlar, vestel 49 ud 8200 4K da, tv nin uydu alıcısında ses var görüntü yok.HDMI dan,harici uydu bağlayınca sorun yok.Ne olabilir bu?Son yazılım yüklü.Daha önce hiç yapmadı bu arızayı.
Arkadaşlar, vestel 49 ud 8200 4K da, tv nin uydu alıcısında ses var görüntü yok.HDMI dan,harici uydu bağlayınca sorun yok.Ne olabilir bu?Son yazılım yüklü.Daha önce hiç yapmadı bu arızayı.
Birde,ben tek uydu kablosunu T aparat ile ikiye ayırdım,birini harici uydu alıcıya,birini de tv nin uydu alıcısına bağlamıştım.Bu şekilde,arasıra hariciyi ,yüksek oranda da tv nin dahili uydu alcısını kullanıyorduk,kablonun ikiye ayrılmasından kaynaklanabilir mi acaba?Ama bu ikiye bölme epey zamandır vardı.
Teşekkürler TEKNO Sorun çözüldü.Lakin bu tv nin kanal yükleme eziyeti sürüyor,usb den daha önce kaydettiğim kanalları yüklemeyi kabul etmedi önce,uydu seçtik yine yok,o uydudan bir kanal tarattırınca yükledi,bu sefer hotbird kanalları göstermiyor,haydi şimdi hotbirdi yeniden tarıyorum.:( hani insan, teknoloji geliştikçe de kolaylaşır bazı şeyler diye düşünüyor ama ı ıh.Hesapta hotbirdi yüklüyor ama en başta turksat kanallarını tarıyor şimdi.Yani kaydettiğimiz kanal listesi hiç bir halta yaramamış oldu.
Teşekkürler TEKNO Sorun çözüldü.Lakin bu tv nin kanal yükleme eziyeti sürüyor,usb den daha önce kaydettiğim kanalları yüklemeyi kabul etmedi önce,uydu seçtik yine yok,o uydudan bir kanal tarattırınca yükledi,bu sefer hotbird kanalları göstermiyor,haydi şimdi hotbirdi yeniden tarıyorum.:( hani insan, teknoloji geliştikçe de kolaylaşır bazı şeyler diye düşünüyor ama ı ıh.Hesapta hotbirdi yüklüyor ama en başta turksat kanallarını tarıyor şimdi.Yani kaydettiğimiz kanal listesi hiç bir halta yaramamış oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu televizyon beni katil edecek ha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hotbird uyduyu seçip,tanımlı kanal listesi yükle dedim,sadece hotbirdi yükledi , onlarda çalışmıyor zaten.Enteresan hakkaten ya.