M
Muhammet 907
Yeni Üye
- 29 Ağu 2018
- 6
- 27
Ekran ayarı nasıl olmalı.keskinlik , parlaklık , kontrast gibi maç izlerken görüntüler lg , Sony gibi gerçekçi değil
Renkler , hareketler. bin sport’ta maç izliyorum havadaki top sanki nokta gibi bu televizyonla ilgili net bir bilginiz var mı bana fazla gerçekçi gelmesi renklerGerçekçilikten kastınız renkler mi?
Renkler , hareketler. bin sport’ta maç izliyorum havadaki top sanki nokta gibi bu televizyonla ilgili net bir bilginiz var mı bana fazla gerçekçi gelmesi renkler
Sağol ustaRengi etkileyen üç durum var,
Panel türü (VA, IPS),
Yapılan görüntü ayarı,
Görüntülenen içerik.
Mesela TRT HD yayındayken (şimdi kapandı bu kanal), Bundesliga maçlarında renkler harikaydı.
Ama aynı kanalda yerli maçlarda sahanın rengi cırtlak bir yeşildi.
Bu da tamamen yayında kullandıkları ekipman ve o ekipmana yapılan kalibrasyonla ilgili.
Sizdeki durum da bundan kaynaklı olabilir.
Renkler , hareketler. bin sport’ta maç izliyorum havadaki top sanki nokta gibi bu televizyonla ilgili net bir bilginiz var mı bana fazla gerçekçi gelmesi renkler
49ud9300 televizyonum var vestelin sitesinden almadım vestel bayisinden aldım sitesinde hdr özelligi var görünüyor fakat bende yok servisle gorustum siteden satılanların sürümü farklı oldugu icin onlarda varmış ben aktif edebilirmiyim bilgili olanlar yardımci olabilirmi
Wcg oldugu nerede belli ve wcg nedir
Birde urunum 49 ud9300L 20273486 urun seri nosu panel ve ozellikleri nedir ado bey yazarsa iz sevinirimHDR yi ne yapacaksın azizim taş gibi WCG var o üründe