Tv hiç mi açılmıyo, açılıyorda renk kayması mı var ?!model :3D SMART 48FA8
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
model :3D SMART 48FA8200 48 İNC LED TV
ABİLERİM KURBAN OLAYIM YARDIM EDİN
Bir üst mesajda televizyon modeli değil seri numarası istedimmodel :3D SMART 48FA8
model :3D SMART 48FA8200 48 İNC LED TV
ABİLERİM KURBAN OLAYIM YARDIM EDİN
Ne olur yardım edin vestel mp90 yazılım yükledim tv açıldı ekran kaydı fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım edin tv nin ışığı bile yanmiyorTelevizyon için seri numarası paylaşınız.
Hangi yazılımı yüklediniz bunu da belirtiniz
Ne olur yardım edin vestel mp90 yazılım yükledim tv açıldı ekran kaydı fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım edin tv nin ışığı bile yanmiyor
F fikoloji
@fiko lütfen yardım edin
Ben yazılım yükledikden sonra ekran görüntüsü bozuldu fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım F fikolojiMB96 V
mb96 V376y core attım abi seri numarası: 9552095600001 (sn yazıyor üstadım ne olur yardım edin nasıl düzelte bilirim tv açılıyor vestel yazısı çıkıyor normal de beyazdı yazısı şimdi rengarenk 3 saniye sonra resetliyor kendisini
Ne olur yardım edin vestel mp90 yazılım yükledim tv açıldı ekran kaydı fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım edin tv nin ışığı bile yanmiyor
@fiko lütfen yardım edin
F fikoloji
Ben yazılım yükledikden sonra ekran görüntüsü bozuldu fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım F fikoloji
full
@fiko lütfen yardım edin
F fikoloji
Ben yazılım yükledikden sonra ekran görüntüsü bozuldu fişi çıkartıp taktım şuan hiç bir şekilde tv açılmıyor lütfen yardım F fikoloji
@teknosa
fulMB96 V
mb96 V376y core attım abi seri numarası: 9552095600001 (sn yazıyor üstadım ne olur yardım edin nasıl düzelte bilirim tv açılıyor vestel yazısı çıkıyor normal de beyazdı yazısı şimdi rengarenk 3 saniye sonra resetliyor kendisini
Bak ,link varmış yükleme için,hemde fotoğraflı ,hatta bende film olarak vermiştim sanırım ,araştırınca çıkıyor ortayaTv açılmıyor yazılım nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
TEKNOWEST