Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 29 Mar 2019 #15 mehmet2246' Alıntı: nasıl yüklemeye yapacağım bunu tv açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Hadi ,inşallah işin rast gider
mehmet2246' Alıntı: nasıl yüklemeye yapacağım bunu tv açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Hadi ,inşallah işin rast gider
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 29 Mar 2019 #16 teraspy' Alıntı: Sevgili mehmet2246,benim fikrimi sorarsan sanki biraz zor gibi görünüyor ama tabii bu konuda en iyi cevabı sevgili F fikoloji dostum verecektir. Genişletmek için tıkla ... Abi normalde yardımcı olurum ama şu an biraz özel bir durumum var kullanıcı kısmına bakıp doğum günleri olanlara bakarsın bu önemli özel günü ?
teraspy' Alıntı: Sevgili mehmet2246,benim fikrimi sorarsan sanki biraz zor gibi görünüyor ama tabii bu konuda en iyi cevabı sevgili F fikoloji dostum verecektir. Genişletmek için tıkla ... Abi normalde yardımcı olurum ama şu an biraz özel bir durumum var kullanıcı kısmına bakıp doğum günleri olanlara bakarsın bu önemli özel günü ?
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 30 Mar 2019 #17 fikoloji' Alıntı: Abi normalde yardımcı olurum ama şu an biraz özel bir durumum var kullanıcı kısmına bakıp doğum günleri olanlara bakarsın bu önemli özel günü ? Genişletmek için tıkla ... Yav şunu dolambaçlı yolla yazacağına pat diye yazsaydın ya mubarek ,başka konu olsa pat diye yazarsın maşallah
fikoloji' Alıntı: Abi normalde yardımcı olurum ama şu an biraz özel bir durumum var kullanıcı kısmına bakıp doğum günleri olanlara bakarsın bu önemli özel günü ? Genişletmek için tıkla ... Yav şunu dolambaçlı yolla yazacağına pat diye yazsaydın ya mubarek ,başka konu olsa pat diye yazarsın maşallah
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 30 Mar 2019 #18 mehmet2246' Alıntı: tamamdır çok teşekkür ederim açıldı cihaz Genişletmek için tıkla ... Vavvv,süper,çok sevindim inan,korkum flashın uçmasıydı
mehmet2246' Alıntı: tamamdır çok teşekkür ederim açıldı cihaz Genişletmek için tıkla ... Vavvv,süper,çok sevindim inan,korkum flashın uçmasıydı