Anakartiniz 17mb100 ,dogrulugunu menü ve 4725 tuslarina bastiktan sonra cikan ekran görüntüsünden kontrol edebilirsiniz.Netflix uygulamasini yükleyemezsiniz ama modlama islemi yaparak aktif yapmaniz mümkün. Modlama konusunun anlatildigi linki inceleyebilirsiniz.link
İlginiz için teşekkür ederim Menüden bu cıktı ne core yazıyor nede 17mb100 direk mb100 diyor hangisini yükleyeceğim
17mb100 içinde 1 adet bin dosyası cıktı kurulumda resimli anlatımda 4 doaya var 4dosyalıyı nereden bulabilirim açabaAnakartiniz mb100 , 17mb100 ile ikisi ayni sey zaten.Netflix aktif etme düsünceniz varsa verdigim linkteki anlatilanlari yapmaniz gerekiyor.
1505 yaparak kurdum netfix cıkmadı17mb100 içinde 1 adet bin dosyası cıktı kurulumda resimli anlatımda 4 doaya var 4dosyalıyı nereden bulabilirim açaba
1 adet bin olan güncellemedir. Resimli anlatımda: dosya adlarında veya sayılarında farklılık olabilir diye belirttim.17mb100 içinde 1 adet bin dosyası cıktı kurulumda resimli anlatımda 4 doaya var 4dosyalıyı nereden bulabilirim açaba
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim oldu şuan çalışıyor1 adet bin olan güncellemedir. Resimli anlatımda: dosya adlarında veya sayılarında farklılık olabilir diye belirttim.
Güncelleme talimatlarını doğru yapınız.
Bu linkten mb100 kısmında stabil olanı yükleyebilirsiniz.
Menu1505 ile yukliyeceksiniz.
Netflix için hoşbulduk un belirttiği gibi linkten açacaksınız