Vestel 42pf9060 Tv Hakkında

O Çevrimdışı

omergenc

Yeni Üye
30 Mar 2022
2
41
Merhabalar,

20220327_171715.jpg

Vestel 42pf9060 tv var bende zamaninda yazilim atmistim gayet iyi calisiyordu iki sene kadar sonrasinda tamire gondermis annem panelmi degisti bordu mu bilemiyorum resimden ustalar anlicaktir suanki bordu,

ekranin altinda vestel yazisinin yandigi yerin 5.6 cm yukarısında ekrani yanlamasina olarak ekrani kaplayan boydan boya ve surekli titreyen gri bir cizgi vardi ve surekli titreyen bir cizgi idi 4/5 adet kadar,

acaba benim zamaninda bu borda attigim yazilim mi buna sebep olmustur birinci sorum bu ?

yok degil ise bu ne arizasiydi hic bilgim yok panelmi yapildi bordmu degisti bilmiyorum bu gibi sorunlar neden cikar ömrü mu dolmaya baslayinca baş gösteriyor boyle seyler acaba?

suan tamiri yapildi ama merak ettigim bilgi verirseniz ,, ayni yazilimi aticam mesela suan acaba ondanmi olmustur diyorum zaman icinde yani ... modlanmis yazilim sonucta veri iletisiminde bir aksaklik yapmış olurmu bu yazilimdan olan cizgiler? Ama 2 sene sorunsuz kullanildi o yazilimla Suan tamiri olmus 2 sene o guncel yazilim ile kullaninca yapmadi sorun acaba diyorum atsam tekrar olurmu elektrikse bir sorun çıkartıyor muki bu mod yazilimlar zaman icerisinde arizalara sebebiyet verebilirmi ? bilgilendirirseniz sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın çok tşk ediyorum kolay gelsin..hatta elinizde varsa YouTube netflix gibi bu borda uygun yukleyebilecegim guncel yazilimda var derseniz link atarsaniz sevinirim saygılar..

O Çevrimdışı

omergenc

Yeni Üye
30 Mar 2022
2
41
Evet suan yok tamir edildi acaba yazilim bozarmi zamn icinde bunu ogrenmek istiyorum alimde hem cekirdek hemde modlu olan yazilim var ama yine ayni seyleri ilerleyen zamanlarda ornegin bir sene sonra tekrar yaparmi bunu merak ediyorum kisaca voltaj dengesizlikleri yazilim ile mümkünmüdür?

Geri
Üst Alt