Akın07
Aktif Üye
- 12 Şub 2021
- 148
- 41
Vestel 42pf7175 icin yazılım mevcutmu arkadaşlar Vestel yazısı geliyor karanlık ledler yanmıyor ve stanbay mavi ışık sürekli yanıp sönüyor
SN7113285 300085seri no?
Vestel 42pf7175 icin yazılım mevcutmu arkadaşlar Vestel yazısı geliyor karanlık ledler yanmıyor ve stanbay mavi ışık sürekli yanıp sönüyor
SN7113285 300085seri no?
ok tuşuna 15-20 basılı tutunustam yazılımı flaş belleğe attım usb taktım fişe takıp ok tuşuna basarak fakat stanbay ışığı dahi yanmadı yazılımı yüklemeden besleme voltajları cıkıyor
Ustam stanbay yok yanmıyor. Tmm denerimok tuşuna 15-20 basılı tutun
Revizyon numarası farklı ama led sayısı aynı mı?Bu Ledler aynımı arkadaşlar anakart besleme değişti yine calışmadı ledler
Led bar sayısı aynı revisyon numarası tutmuyo diye tekrar ikinci kez toptancıdan gidip değiştirdim özellikle revizyon numarasi tutmuyor dedim yok aynı led sayısı bu led oluyor deyip tekrar değiştirdi yine aynı model led den verdi değisen bisey olmadiRevizyon numarası farklı ama led sayısı aynı mı?
LED bar test cihazıyla test ettiniz mi yeni ledi?
Voltajlar cıkıyor ustam yinede her iki kartı değiştirdim değişen bisey olmadı led barmı seciyo bu tv acaba toptancıda idda ediyo bu led oluyor diye ilk defa böyle bi sorunla karşılaştımTakılan besleme kartı sıfırmı 2, elmi. led bar voltajı çıkmıyor olabilir.
Kendi led barı toptancıda kaldı kayıp artık resmini önce cekmiştim ledin yeni taktığımda takılı ve tekrar ekranı sökücem artık test etmeden ekranı taktım ikinci kez aynı hatayı yaptım şimdi yine sökücem olmassa kartları söküp o şekilde toptancıda denerim artık care kalmadı2 led barında soketlerini net olarak atabilirmisin.
Led barı paneli toplamadan test etmeniz gerekli.Kendi led barı toptancıda kaldı kayıp artık resmini önce cekmiştim ledin yeni taktığımda takılı ve tekrar ekranı sökücem artık test etmeden ekranı taktım ikinci kez aynı hatayı yaptım şimdi yine sökücem olmassa kartları söküp o şekilde toptancıda denerim artık care kalmadı