vestel 42 PF7175 led ekran lazım

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
merhaba arkadaşlar bende vestel 42 fp7175 led ekran tv var çocuk oyuncak fırlattı tv ye ve ekran kırıldı ekran değişmesi lazım ekranı en uygun nerden bulabilirim yada yaptırabilirim internetten bulamadım ve fiyat aşağı yukarı nekadar çıkar teşekkürler

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
sanırım bizim büyük tv nin de kodu bu.
vallabence kurtulduğuna sevin git başka tv al diyecem. de ısınma sorunu hariç gayet güzel tv :) ve paneli çok güzel görüntü veriyor.

S Çevrimdışı

serkan_cim

Yeni Üye
13 Şub 2019
10
36
vallabence kurtulduğuna sevin git başka tv al diyecem. de ısınma sorunu hariç gayet güzel tv :) ve paneli çok güzel görüntü veriyor.
tv işimi görüyordu sıkıntı yokdu aslında memnundum ama çocuk oyuncak fırlattı ekran gitti ekran bulamazsam mecbur yenisini alıcaz :)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009

Bizde de aynı TV mevcut, mat panel olsa güzel olurdu.
Siyahlarda detay kaybı harici iş görüyor.

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
tv işimi görüyordu sıkıntı yokdu aslında memnundum ama çocuk oyuncak fırlattı ekran gitti ekran bulamazsam mecbur yenisini alıcaz :)
veletler olmasa satıcılar ölürdü acından :)
Bizde de aynı TV mevcut, mat panel olsa güzel olurdu.
Siyahlarda detay kaybı harici iş görüyor.
mat panel napıcan abi pc ekranı mı bu :) parlak iyi oluyor. cidden görüntüsü harika. filde gayet net görüntü veriyor.
zaten panelinden başka yeri iyi değil o tv nin. panelini de beğenmiyoresan arkadaşa hayrına ver kurtul

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009
zaten panelinden başka yeri iyi değil o tv nin. panelini de beğenmiyoresan arkadaşa hayrına ver kurtul

Paneli IPS olduğu için renk yönünden iş görüyor ama parlak olması siyahlarda detay kaybını artıran bir etmen bence.
Siyah ağırlıklı sahnelerde bariz detay kaybı mevcut.

Ki bu TV öldükten sonra bir sonraki TV'yi Vestel aldırmam büyük ihtimal, mat panel iyidir iyidir. :hihi

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
Paneli IPS olduğu için renk yönünden iş görüyor ama parlak olması siyahlarda detay kaybını artıran bir etmen bence.
Siyah ağırlıklı sahnelerde bariz detay kaybı mevcut.

Ki bu TV öldükten sonra bir sonraki TV'yi Vestel aldırmam büyük ihtimal, mat panel iyidir iyidir. :hihi
ya ips zaten tv ler için üretilmiş bi paneldi. oled arza yapıp durunca.
adamlar pc monitörünü ips yapıyor. mallığa bak :)
ama ben detay kaybı pek görmedim. üstüne daha iyi gibi. şu anki panelim mat tn panel ve siyahı çok iyi. ama loş yerlerde detaylar çok pis kayboluyor. bence o panelin siyah dengesi idare eder. hatta gayet iyi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009
ama ben detay kaybı pek görmedim. üstüne daha iyi gibi. şu anki panelim mat tn panel ve siyahı çok iyi. ama loş yerlerde detaylar çok pis kayboluyor. bence o panelin siyah dengesi idare eder. hatta gayet iyi.

Film izleyen biri olarak bana yetersiz geliyor.
PC'de panel türü ihtiyaca göre ve bütçeye göre seçilir, grafik tasarım yapan birini TN panel alması çok yersiz olur. :hihi

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
o kişiler bile ips ve oled panellerin pastele kayan renkleri yüzünden sorun yaşıyormuş. opnlar bile bazen tn tft panel alabiliyor.
ama tabii bu ihtiyaca göre.
ben şahsen gaming pc lerde oled ya da ips kullanılmasını saçma buluyorum.
abi 5 ms lik gecikmeye bile inemeyen bi panelle sen ne oyunu oynayacaksın? oyunda o panelle oyun oynayan adam gözlük takmaya başlar yakında:)

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
bence panelle uğraşmasın. çok sorunlu bi tv bu. bu kadar zaman sizde çalışmasına şaştım. ama bunun 32 inçlik modeli var. onunla aynı psu ve anakartı kullanmışlar anlaşılan. 2 senede bir güç arzası veriyor. şimdi arkadaş para verip panel alsa 3 gün sonra psu patlayabilir. bi de ona mı masraf etsin? kırıldığı iyi olmuş. buna biiraz para bayılsın gitsin adam gibi tv alsın. daha iyi olur.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009
bence panelle uğraşmasın. çok sorunlu bi tv bu. bu kadar zaman sizde çalışmasına şaştım. ama bunun 32 inçlik modeli var. onunla aynı psu ve anakartı kullanmışlar anlaşılan. 2 senede bir güç arzası veriyor. şimdi arkadaş para verip panel alsa 3 gün sonra psu patlayabilir. bi de ona mı masraf etsin? kırıldığı iyi olmuş. buna biiraz para bayılsın gitsin adam gibi tv alsın. daha iyi olur.

Adam gibi TV'nin de adam gibi fiyatı var. 1500-2000 TL bandında alacağı ürün yine aynı kalite olur bence.

yolgezer Çevrimdışı

yolgezer

Aktif Üye
2 Haz 2019
398
Adam gibi TV'nin de adam gibi fiyatı var. 1500-2000 TL bandında alacağı ürün yine aynı kalite olur bence.
öyle de şimdiş tutup paneli değiştirecek bi 700 lira tutar. pahaıl o paneli. 3 gün sonra da psu bozarsa zaten 100 ira harcamış olucak. bende de var ve 3 4 defa psuı sorunu çıkardı. söküp baktığımda 75 wattlık tv ye minicik soğutucu takmışlar.
psu zaten bu yüüzden uzun süre kullanınca yanlardan ışık sızması yaptırıyor. ısı yüzünden sapıtıyor. tv kasaını kırmadan da iyi bi soğutucu eklemenin imkanı yok. o yüzden değiştir diyorum. panel sağlam olsa bi şeyler yapılır :)

Geri
Üst Alt