Menü tuşuna basın, 4725 tuşlayın. Çıkan ekranın fotoğrafını çekip buraya atın.
Anakartınız destekliyor mu, desteklemiyor mu bakalım.
MB97 ve üzeri ise destekler. MB91,MB95,MB96 gibi kartlarda kullanamazsınız maalesef.
Hocam bu tv ye hiçbir şekilde netflix uygulaması yüklenmez mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu tv ye hiçbir şekilde netflix uygulaması yüklenmez mi ?
Selam kolay gelsin bendede birMenü tuşuna basın, 4725 tuşlayın. Çıkan ekranın fotoğrafını çekip buraya atın.
MB97 ve üzeri ise destekler. MB91,MB95,MB96 gibi kartlarda kullanamazsınız maalesef.
Selam kolay gelsin bendede birZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vestel var youtube çalışmıyor ve netflix yok bir güncelmesi varmıdır yardımcı olabilirmisiniz ürün özellkleri ürünZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.linkledim yardımcı olsanızda olamasanızda kolay gelsin...
Selam kolay gelsin bendede birZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vestel var youtube çalışmıyor ve netflix yok bir güncelmesi varmıdır yardımcı olabilirmisiniz ürün özellkleri ürünZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.linkledim yardımcı olsanızda olamasanızda kolay gelsin...
Teşekkür ederim emeginize sağlık tekrar kolay gelsin Allah sizin gibilere zeval vermesin sağlık sıhhat afiyet diliyorum...Forumu biraz kurcalarsanız çözümü var hocam;
Talimatları uyguladım youtube düzeldi tekrar teşekkür ediyorum Allah dünyanızıda ahiretinizide şenlik eylesin...Teşekkür ederim emeginize sağlık tekrar kolay gelsin Allah sizin gibilere zeval vermesin sağlık sıhhat afiyet diliyorum...
Menü tuşuna basın, 4725 tuşlayın. Çıkan ekranın fotoğrafını çekip buraya atın.
Mb 96 benim anakart modelim kesinlikle netflix yükleyemiyorsak ne yapmalıyım. Netflix için öneriniz nedir vestel marka televizyonum
3 yıl önce almıştım bu tv ilk sene youtube izledik sonra youtube gitti izlenmiyor malesef bu sene netflix bağlatayım dedim araştırayım. Tv anakart bilgisini resimdr paylaştığım gibi mb96 yazılım yükleme ile de olsa netflix olmuyor bilgisine ulaştım. ((((Android box alabilirsiniz.
Veya bilgisayarı bağlayıp, Netflix'e bilgisayardan girebilirsiniz.
Android box olarak Xiaomi Mi BOX S modeline bakabilirsiniz.
3 yıl önce almıştım bu tv ilk sene youtube izledik sonra youtube gitti izlenmiyor malesef bu sene netflix bağlatayım dedim araştırayım. Tv anakart bilgisini resimdr paylaştığım gibi mb96 yazılım yükleme ile de olsa netflix olmuyor bilgisine ulaştım. ((((