M
mehmet-aes
Yeni Üye
- 7 Ocak 2021
- 3
- 26
yokSelam, app stroe içinde yok mu ?
ve müşteri hizmetleri tv yi fabrika ayarına çevirin dedi yaptım fakat yine de yok
yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve müşteri hizmetleri tv yi fabrika ayarına çevirin dedi yaptım fakat yine de yok
Burdan güncelleme yap bakalım bı ,MB120 Yeni yazılım
17mb120 ana kart yazılım. Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir. marka seçeneğiniz mevcutsa örnek toshiba, sizin tv de toshiba ise o yazılımı yükleyiniz. Carbon olan vestel markası içindir. titanyum olan ise seg...tavsiyeforumu.com
Güncel klasör içinden carbon olanı yukleyeceksiniz
mb130 larin portali var zaten birisinde..Carbon menülü MB130'larda varsa, onların portalını modlamayla yüklemek işe yarayabilir.
mb130 larin portali var zaten birisinde..
Medion Mb120 de orjinal olarak var qui portal,Medion profil bilgileri kullanarak JVC eski portali da qui portal yapiliyor..Gözümden kaçmış hocam. Carbon menüye Qui portal deneme şansınız oldu mu?
aynı sorunu yaşıyorum mb230 sanırım benimde anakart.SS iptv kaldırılmış ama buna ihtimal vermiyorum. Nerdeyse bu tvlerde işe yarayan tek program bu.Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum.Sizde yaparsanız daha etkili olur.Arkadaşlar SEG 230mb anakartlı tvde sabah SSİPTV uygulaması APPstorede vardı.Fakat öğleden sonra kaldırılmış.Aynı sorun yaşayan varmı yada neden şuan yok bilgisi olan varmı acaba?
A
aynı sorunu yaşıyorum mb230 sanırım benimde anakart.SS iptv kaldırılmış ama buna ihtimal vermiyorum. Nerdeyse bu tvlerde işe yarayan tek program bu.Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum.Sizde yaparsanız daha etkili olur.