selam,Merhabalar Adem bey ben Vestel 49 ud 8400 smart 4k tv aldım. Ancak tv internet üzerinden yazılım güncellemsi yapmıyor, şuan yüklü olan yazılım versiyonu 3.62.35 televizyonumun yazılımını yükseltmek isteğipinde ne vestel teknik servisi neden yetkili servisi yardım ettiler. bana televizyonum adroid olmadığından yazılımın yükseltilemeyeceğini söylüyorlar. yardım ederseniz çok sevinirim, saygılar...
O tv artık youtube açamaz maalesefsmart 40pf7070 bu tv yazılım kablulu ınternete gırmıyor youtube gırmıyor lutfen yardımcı olurmusunuz
Selam,seri no sn:7994667801805 son surum link verır mısınız arkadaslar sımdıden tşk ederim
lin nerde bulamadı kusura bakmaSelam,
Daha öncede sormustunuz yanıtladim, 3.26.15 en güncel sürümdür.
MB110S YENİ YAZILIM
Herkese selam, Öncelilke yazılanları okumunazı tavsiye ederim. yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. mb110s güncelleme versiyonları: *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** core...tavsiyeforumu.com
link bulamadım verır mısınlin nerde bulamadı kusura bakma
Mb110s diye yazan yer var ya paylaştım , o linki aç karşınıza link görmek için beğenip yorum yapınız , linkler aktif olacaktır.lin nerde bulamadı kusura bakma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
link bulamadım verır mısın
CVPLAMA yerini bulamadım begenme var ama olmadı acılmıyorMb110s diye yazan yer var ya paylaştım , o linki aç karşınıza link görmek için beğenip yorum yapınız , linkler aktif olacaktır.
MB110S YENİ YAZILIM
Herkese selam, Öncelilke yazılanları okumunazı tavsiye ederim. yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. mb110s güncelleme versiyonları: *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** core...tavsiyeforumu.com