Vestel 40FB5050 Logo görünüp kapanıyor çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y Çevrimdışı

ycs1907

Yeni Üye
16 Şub 2023
4
35
Satellıte 40FB5050 40" Led TV model televizyonum açılmıyor. Kumandadan ya da üzerindeki tuştan açmak istediğimde ekrana vestel logusu geliyor bir kaç saniye bekliyor sonra kayboluyor. O esnada tv nin altındaki ışık sürekli yanıp sönüyor görünüyor. Televizyon açılmadığı için 4725 kodunu da deneyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

By_Trol By_Trol

20230216_184118.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Yazılım.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

Çözüm
Y Çevrimdışı

ycs1907

Yeni Üye
16 Şub 2023
4
35
By_Trol By_Trol dediğiniz gibi yaptım ama sonuç alamadım. Tv yi açtığımda logo görünür görünmez zaten yavaş bir hızda ışık yanıp sönüyor 5-6 saniye sonra tv kapanıyor ışık sabit bekliyor. Ok tuşuna basıp fişi taktıktan sonra da söylediğim aynı şey oluyor ışık yavaş yavaş yanıp sönüyor ve kapanıyor sabit konumda yanmaya başlıyor.

tv nin fişi takılıyken ok tuşuna basılı tutup tv arkasında ki açma düğmesine bastım ve ışık hızlı yanmaya başladı bıraktım o şekilde bekliyorum. (düzenleme)

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
By_Trol By_Trol dediğiniz gibi yaptım ama sonuç alamadım. Tv yi açtığımda logo görünür görünmez zaten yavaş bir hızda ışık yanıp sönüyor 5-6 saniye sonra tv kapanıyor ışık sabit bekliyor. Ok tuşuna basıp fişi taktıktan sonra da söylediğim aynı şey oluyor ışık yavaş yavaş yanıp sönüyor ve kapanıyor sabit konumda yanmaya başlıyor.

tv nin fişi takılıyken ok tuşuna basılı tutup tv arkasında ki açma düğmesine bastım ve ışık hızlı yanmaya başladı bıraktım o şekilde bekliyorum. (düzenleme)
Yüklenmediyse aynı uygulamayı yaparak bu yazılımı deneyin.
OK tuşu ile yüklenecek

Y Çevrimdışı

ycs1907

Yeni Üye
16 Şub 2023
4
35
ilk verdiğiniz yazılımı tekrar denedim 3 dk içinde kurulum ekranı geldi.
Yalnız benim tv logodan sonra kendini kapattığı için ışık sabitken ok tuşuna basılı tutup tv nin arkasından açma tuşuna basıp ok tuşuna basılı bekledim kuruluma öyle giriyor.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sizin gib iinsanlar olmasa çözülebilecek sorunları çözmemize bile izin vermiyorlar.

Bu kadar uzun sürmez iki yazılımdan biri mutlaka yüklenmesi gerekirdi mb140 Ana kart flash bellek seçer farklı flash bellek varsa farklı bellek ile deneyin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
ilk verdiğiniz yazılımı tekrar denedim 3 dk içinde kurulum ekranı geldi.
Yalnız benim tv logodan sonra kendini kapattığı için ışık sabitken ok tuşuna basılı tutup tv nin arkasından açma tuşuna basıp ok tuşuna basılı bekledim kuruluma öyle giriyor.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sizin gib iinsanlar olmasa çözülebilecek sorunları çözmemize bile izin vermiyorlar.
Sizden de 🙏

S Çevrimdışı

secobeco

Yeni Üye
26 Mar 2021
5
38
Tv yi açtığımda Vestel yazısı geliyor daha sonra siyah ekranda kalıyor alttakı kırmızı ışık yanıp sönüyor kumandada kapanma vs. Hiçbirşey yapılamıyor

Screenshot_20230308_120749_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt