VESTEL 40FA7100 17MB96 Rom nasıl Atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
değerli kral öğretmenlerim menüye ulaşamıyorum sadece logo'da duruyo çünkü
By_Trol By_Trol
Daha önce verilen full yazılımı bir kez daha yüklemeyi deneyin. Fişi çekin, flash ı full yazılımla hazırladıktan sonra takın, fişi takarken OK tuşuna basılı tutun. Yaklaşık 30 sn gerekebilir. Standby ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında bırakın. Tamamlandığında kontrol edin. Ardından tekrar fişi çekin flashı sonraki yazılımla hazırlayın; Zip içeriğini pq klasörü içine kopyalayın, pq klasörünü! temiz Fat32 formatlanmış USB Belleğe kopyalayın. Belleği taktıktan sonra TV fişini takın. TV' yi açın. Görüntü varken (Logo v.s. olması önemli değil siz Menu 4725' i deneyin.) Bu menüden USB operations üzerine gelin, OK tuşu ile yazılımı yükleyin. İşlem tamamlandığında görüntü normale dönmezse fabrika ayarlarına döndürün.

R Çevrimdışı

rusher

Yeni Üye
6 May 2023
10
24
Daha önce verilen full yazılımı bir kez daha yüklemeyi deneyin. Fişi çekin, flash ı full yazılımla hazırladıktan sonra takın, fişi takarken OK tuşuna basılı tutun. Yaklaşık 30 sn gerekebilir. Standby ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında bırakın. Tamamlandığında kontrol edin. Ardından tekrar fişi çekin flashı sonraki yazılımla hazırlayın; Zip içeriğini pq klasörü içine kopyalayın, pq klasörünü! temiz Fat32 formatlanmış USB Belleğe kopyalayın. Belleği taktıktan sonra TV fişini takın. TV' yi açın. Görüntü varken (Logo v.s. olması önemli değil siz Menu 4725' i deneyin.) Bu menüden USB operations üzerine gelin, OK tuşu ile yazılımı yükleyin. İşlem tamamlandığında görüntü normale dönmezse fabrika ayarlarına döndürün.
Değerli öğretmenim ve öğretmenlerim, yine olmadı, başka bir çözüm varmıdır aceba?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Değerli öğretmenim ve öğretmenlerim, yine olmadı, başka bir çözüm varmıdır aceba?
Estağfurullah. Bizler de bilgi paylaşıyoruz. Sizinle paylaşılan yazılımlar düzelmesi için gerekli olabilecek tüm yazılımlardır. Yükleme aşamalarınızı video kaydı alma şansınız var mı? Hatalı görebileceğimiz noktaları kontrol edelim. Onun dışında yanlış yazılım yüklemesinden geri dönüşler için garanti veremiyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi anakartın tamamen çalışmaması dahi ihtimal dahilinde. Video olursa bir inceleyelim, olmayacak olursa donanımın kontrolü için bir servis yetkilisi ustamıza yönlendirmemiz gerekebilir.

R Çevrimdışı

rusher

Yeni Üye
6 May 2023
10
24
Estağfurullah. Bizler de bilgi paylaşıyoruz. Sizinle paylaşılan yazılımlar düzelmesi için gerekli olabilecek tüm yazılımlardır. Yükleme aşamalarınızı video kaydı alma şansınız var mı? Hatalı görebileceğimiz noktaları kontrol edelim. Onun dışında yanlış yazılım yüklemesinden geri dönüşler için garanti veremiyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi anakartın tamamen çalışmaması dahi ihtimal dahilinde. Video olursa bir inceleyelim, olmayacak olursa donanımın kontrolü için bir servis yetkilisi ustamıza yönlendirmemiz gerekebilir.
Değerli öğretmenim, şimdi vidyoyu çekip atacam ama ben uyguladığım adımlardan eminim, sizin dediğiniz gibi, tıpa tıp aynı adımları uyguladım sırasyıla

M Çevrimdışı

mstr878

Yeni Üye
8 May 2023
2
48
Resim eklemiştiniz
Hocam bendede tıpa tıp aynı problem var,
MODEL 42FA7500
KOD 10094027
ŞASE 23242144
BESLEME 23257900
yukarıdaki bilgiler benim televizyonumun bilgileri
R rusher adlı kullanıcıya verdiğiniz adımların tıpa tıp aynısını yaptım ama olmuyor,
çevremdeki bir teknisyen servise gösterdim, dediki anakartı değiştiriniz
aceba ne yapabilirim hocam?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,480
MODEL 42FA7500
KOD 10094027
ŞASE 23242144
BESLEME 23257900
R rusher adlı kullanıcıya verdiğiniz adımların tıpa tıp aynısını yaptım ama olmuyor,
daha önce size yazılım verildi mi.?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
MODEL 42FA7500
KOD 10094027
ŞASE 23242144
BESLEME 23257900
Merhaba;

Lütfen imzadaki yönergeleri GÖRSEL olarak paylaşınız. Uyumlu yazılım ile düzelme imkanı olursa paylaşılacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

M Çevrimdışı

mstr878

Yeni Üye
8 May 2023
2
48
daha önce size yazılım verildi mi.?
hayır hocam, verilmedi

Merhaba;

Lütfen imzadaki yönergeleri GÖRSEL olarak paylaşınız. Uyumlu yazılım ile düzelme imkanı olursa paylaşılacaktır.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
maalesef, ekranın arkası yok benim çünkü 2.el aldım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
MODEL 42FA7500
KOD 10094027
ŞASE 23242144
BESLEME 23257900
Merhaba;

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Mesaj içeriğindeki bilgileri GÖRSEL olarak yükleyiniz. Paylaştığınız rakamlar kendi başına bir anlam ifade etmez. Panel üzerindeki etiket, anakart üzerindeki etiket bilgileri doğru yazılım için gereklidir. Daha önce hatalı yazılım yüklemeyi denediğiniz için sonuç garanti olmayacaktır. R rusher ile de paylaştığımız ve sizin de teknik bilgi olarak aldığınız gibi sonuçta problem çözülmezse anakart değişikliği gerekebilir.

R Çevrimdışı

rusher

Yeni Üye
6 May 2023
10
24
Mesaj içeriğindeki bilgileri GÖRSEL olarak yükleyiniz. Paylaştığınız rakamlar kendi başına bir anlam ifade etmez. Panel üzerindeki etiket, anakart üzerindeki etiket bilgileri doğru yazılım için gereklidir. Daha önce hatalı yazılım yüklemeyi denediğiniz için sonuç garanti olmayacaktır. R rusher ile de paylaştığımız ve sizin de teknik bilgi olarak aldığınız gibi sonuçta problem çözülmezse anakart değişikliği gerekebilir.
değerli öğretmenlerim size gönderdiğim ekranın full yazılımını atarmısınız
kusruma bakmayın geçen hafta internet kesildi, internet değiştirdikte ondan geri dönüş yapamadım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
değerli öğretmenim senin verdiğin full yazılım mı?
yoksa upgrade yazılım mı?
Yazılım sana verilmedi, ama bytrol sana yazılım vermişti diye hatırlıyorum ,mb96 "16gb lık beyaz toshiba" ile ben yazılım atamamıştım ama 1gb lik HP usb ile atılmıştı ,baya uğraşmıştım ,mb96 ya biraz uğraşman lazım.Mutlaka doğru adımları yapıyorsundur ama yükleme yapılan usb ler de önemli :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt