Seri numarası paylaşınız.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam link ölmüş size zahmet bir yedekleyebilirmiyiz. mb96 yazılımı diye biri koymuş yükledim tv komple gitti youtubeden felan vaz geçtim açılsın yeter.
Hangi yazılımı yüklediniz
Seri numarası paylaşınız.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam link ölmüş size zahmet bir yedekleyebilirmiyiz. mb96 yazılımı diye biri koymuş yükledim tv komple gitti youtubeden felan vaz geçtim açılsın yeter.
Cvp: VESTEL 40FA7100 17MB96 Rom nasıl Atabilirim.
Günaydın;
Kaç konu başlığı altında birden yazıyorsunuz anlamak zor oluyor. Ben size cevap yazmış ve seri numarası istemiştim diye hatırlıyorum yanlış üye ile mi yazışıyorum diye abort oluyorum bu gibi durumlarda :
aşağıdaki yazılımı full yöntemi ile yükleyiniz. Full yöntemini bilmiyor iseniz ÇEKİRDEK YAZILIM konusu ilk mesajda tarifi mevcuttur. Sonuc haber verin lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba Adem Hocam Yalnız Linkler Ölü Hiç Bir Dosyayı İndirilmiyor.Cvp: VESTEL 40FA7100 17MB96 Rom nasıl Atabilirim.
Günaydın;
Kaç konu başlığı altında birden yazıyorsunuz anlamak zor oluyor. Ben size cevap yazmış ve seri numarası istemiştim diye hatırlıyorum yanlış üye ile mi yazışıyorum diye abort oluyorum bu gibi durumlarda :
aşağıdaki yazılımı full yöntemi ile yükleyiniz. Full yöntemini bilmiyor iseniz ÇEKİRDEK YAZILIM konusu ilk mesajda tarifi mevcuttur. Sonuc haber verin lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar hocam, hocam benim VESTEL 17MB96 SN:10094027 PNL:23240187 full yazılımı alabilirmiyim aceba,Gördüğünüz veya bulduğunuz MB96 Yazan her yazılımı yükleyemezsiniz tv nin seri numarasına ve üretim koduna göre yazılımlar farklıdır. Bu durum sadece MB96 İçin geçerli değildir bütün anakartlar için geçerlidir.
BELİRTMENİZ GEREKENLERMerhabalar hocam, hocam benim VESTEL 17MB96 SN:10094027 PNL:23240187 full yazılımı alabilirmiyim aceba,
dün internetten bir yazılım bulmuştum, indirdim yazılımı sonra bugün yazılımı TV'ye atınca ekran çalışıyor ama VESTEL ikonu 3,4 kez yansıyıp kapanıyo ekran yani bulduğum yazılım uymadı ve hata oluştu heralde, bunun bir çözümü varmıdır aceba?
evet hocam, televizyon donanımı orijinal, ana kart değişikliği yapılmadı, panel değişikliğini yapmadım,BELİRTMENİZ GEREKENLER
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edinevet hocam, televizyon donanımı orijinal, ana kart değişikliği yapılmadı, panel değişikliğini yapmadım,
dün tv flash belleği algılamıyordu,
bugün donanımda değişiklik yaparak flash belleği algılamasını sağladım ve o internetteki bulduğum yazılımı attım çünkü ekran ters yansıyo,
sonra işte dediğim gibi tv çöktü artık sadece vestel ikonu bir kaç kez yansıyıp tv otomatik olarak kapanıyo
By_Trol
Yardım ettiğiniz için sizleri çok teşekkür ediyorum değerli hocalarım, sevgilerimle ve saygılarımlar sizlere teşekkür ediyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin
Tv çalıştı mı?Yardım ettiğiniz için sizleri çok teşekkür ediyorum değerli hocalarım, sevgilerimle ve saygılarımlar sizlere teşekkür ediyorum
Sizleri rahatsız ettiğim için kusruma bakmayın
yok kral çalışmadı ya, alttaki fotoğrafa bakarmısın, sizde çözüm var mı aceba?Tv çalıştı mı?
Daha önce Sayın By_Trol üstadın paylaştığı bir bilgiyi bende izinle bende paylaşmak istiyorum;yok kral çalışmadı ya, alttaki fotoğrafa bakarmısın, sizde çözüm var mı aceba?
yazılım yükledikten sonra böyle oldu
By_Trol
değerli kral öğretmenlerim menüye ulaşamıyorum sadece logo'da duruyo çünkü*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***