Hocam söyle bi durum var yalnız panel soketi farklı bir anakarta denedim standby normal yandı yine emin olamadım sonra hemen hemen benzeri bi power taktım yine durum aynıSelamlar. Besleme kartında iki ayrı primer devre olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bunların birisi stby devresi (küçük trafolu olan) diğeri de ana pfc ünitesini besler. Sizdeki powerboard üzerinde stby ünitesi çalışmıyor. Onu düzeltir veya kartı değiştirirseniz tv çalışır ?
Hocam söyle bi durum var yalnız panel soketi farklı bir anakarta denedim standby normal yandı yine emin olamadım sonra hemen hemen benzeri bi power taktım yine durum aynı
Sorun çözüldü. Problem anakarttan kaynakliymis hocam eprom entegresini değiştirdim düzeldi Şase üzerinde ki kodu U302 aynı arizayla karşılaşan arkadaşlar için teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinAnakartın sistem voltajı mevcut mu? (3.3V)
Sorun çözüldü. Problem anakarttan kaynakliymis hocam eprom entegresini değiştirdim düzeldi Şase üzerinde ki kodu U302 aynı arizayla karşılaşan arkadaşlar için teşekkür ederim ilgilendiğiniz için