A
adnan_sayan
Yeni Üye
- 17 Ocak 2021
- 10
- 42
vestel 32ph5065 yazılım lazım 10084873(1308)300089 SN7045491 300089
ustam çok teşekkürler yazılımı yükledim tv sorunsuz çalıştıYazılımı deneyin sorun devam ederse donanımsal arıza vardır.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen
Rica ederim.ustam çok teşekkürler yazılımı yükledim tv sorunsuz çalıştı
Yazılım size verilmemişti bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz tv hiç çalışmaz duruma gelebilirdi neyse ki tv nize uyum sağlamış.teşekkürler verdiğiniz yazılım sayesinde Vestel 32PH5065 32 LED TV televizyonum normale döndü saygılar
inanın çok şaşırdım sorunsuz tv çalışıyor bende diyorum menüsü falan herşey değişti sıkıntı yaratırmı sizce yaratır derseniz orjinal yazılımı varsa verebilirmisiniz bu arada yanlış yazılım yüklenen tv yi nasıl düzeltebiliriz birede bende 22fp5045 var onun yazılımınıda forumdan indirmiştim onuda güncelleyeyim dedim yanlışlıkla bu yazılımı flaşa atmışım ve işlemi yaptım tv şuan sadece kırmızı ışıgı yanıyor diğer yazılmı flaşa atıp kumandadan ok basıp fişini taktığımda hiçbir işlem yapmıyor yardımcı olursanız sevinirimYazılım size verilmemişti bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz tv hiç çalışmaz duruma gelebilirdi neyse ki tv nize uyum sağlamış.
Oooo, umarım flashta sıkıntı çıkartmaz hatalı yazılım,kötü olmuş.... bende 22fp5045 var onun yazılımınıda forumdan indirmiştim onuda güncelleyeyim dedim yanlışlıkla bu yazılımı flaşa atmışım ve işlemi yaptım tv şuan sadece kırmızı ışıgı yanıyor diğer yazılmı flaşa atıp kumandadan ok basıp fişini taktığımda hiçbir işlem yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu yazılımı indirdim
yardım bekliyorumOooo, umarım flashta sıkıntı çıkartmaz hatalı yazılım,kötü olmuş.
By_Trol ne dersin
Sevgili By_Trol şu an uyuyordur muhtemelen,ancak yarınyardım bekliyorum
Yazılıminanın çok şaşırdım sorunsuz tv çalışıyor bende diyorum menüsü falan herşey değişti sıkıntı yaratırmı sizce yaratır derseniz orjinal yazılımı varsa verebilirmisiniz bu arada yanlış yazılım yüklenen tv yi nasıl düzeltebiliriz birede bende 22fp5045 var onun yazılımınıda forumdan indirmiştim onuda güncelleyeyim dedim yanlışlıkla bu yazılımı flaşa atmışım ve işlemi yaptım tv şuan sadece kırmızı ışıgı yanıyor diğer yazılmı flaşa atıp kumandadan ok basıp fişini taktığımda hiçbir işlem yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu yazılımı indirdim
By_Trol yardım bekliyorum
bu tvnin güncel yazılımımı acabaYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Büyük ihtimalle seni kurtaracak yazılımdır (yani cihazı açacak yazılım)bu tvnin güncel yazılımımı acaba