Vestel 32ph5065 ana kart değişimi resim ters ve görüntü bozuk

V Çevrimdışı

volkan06

Aktif Üye
24 Ağu 2020
51
42
Sa ustalarım vestel 32' led tv de anakart arızasından dolayı kart değişimi sonucu görüntü hem ters hemde resım karışık cıkıyor bunla ılgılı yazılım lazım gereken resimleri atıyorum. 17mb82s. yeni taktıgım kartında resmi var.

vest-1.jpg

vest-3.jpg

vest-2.jpg

vest-4.jpg

V Çevrimdışı

volkan06

Aktif Üye
24 Ağu 2020
51
42
Full yazılım OK basılı tutularak yüklenecek
tamam tesekkürler deneyım ustam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ustam yazılımı ındırdım dırek dosya halinde usb yükledim tv taktım fişi cekip ok basılı tuttum fişe taktım ok basılı halde beklettım ama stby hızlanmadı yine .. bide sayfanın acemisiyim . begen tepkisi veriliyor bana bılmeden birşeymı yapıyorum begen tepkısı nedır.

Son düzenleme:
V Çevrimdışı

volkan06

Aktif Üye
24 Ağu 2020
51
42

ustam yazılımı ındırdım dırek dosya halinde usb yükledim tv taktım fişi cekip ok basılı tuttum fişe taktım ok basılı halde beklettım ama stby hızlanmadı yine .. bide sayfanın acemisiyim . begen tepkisi veriliyor bana bılmeden birşeymı yapıyorum begen tepkısı nedır.
sorun göndermiş oldugunuz yazılımla cözülmüştür ilgınız için tesekkürler ustalarım konu kapanmıştır. usbde sıkıntı varmış cozuldu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yenisiniz forumda normaldir.

Sorun çözülmüş çok sevindim.

Ustamızın da sizin de ellerine sağlık.

Geri
Üst Alt