Vestel 32ph3125d standby ışığı yanıp sönüyor

IMG_20220811_203306.jpg

Elektrik gitti geldi TV'nin yarısı karardı. Ekran mı değişecek içindeki ledler mi.
LED aydınlatma değişecek.
Ya da besleme kontrol edilecek.
Muhtemelen LED bar arızası.
LED barların tamamı değişecek bilginiz olsun.
Sadece arızalı olan değişirse, yenisi ile eskisi arasında parlaklık farkı olur, görüntü rahatsız edici olur.

Teşekkür ederim üstadım. Ortalama fiyatları nedir garantisi yok

Evvelki gün düzeldi dün gitti bugün yine düzeldi. Sürekli böyle mi olur değiştirmem gerekir mi yoksa düzelir mi

Evvelki gün düzeldi dün gitti bugün yine düzeldi. Sürekli böyle mi olur değiştirmem gerekir mi yoksa düzelir mi
Düzelmez.
Bir gün komple kapatacak.
Bütçe varsa yaptırın şimdi.
Fiyatlar artarsa daha da pahalıya gelecek.
Tüm ledleri değiştirtin.
Güvenilir olsun derseniz yetkili serviste yaptırtın.

vestel 32ph3125d 32 inç tv için 700 lira istediler led barlar için bu fiyatlar normal midir?

vestel 32ph3125d 32 inç tv için 700 lira istediler led barlar için bu fiyatlar normal midir?
Biraz detay vermelisiniz, servis mi yetkili mi il neresidir vs vs.
Normalde ben 500-550 biliyorum 32"
Tabi yol fln yaparsam km ekliyorlar.

Mahalledeki her markaya bakan tv tamircisi. Büyük ihtimal yetkili değil.İl İzmir/Bornova. Armut sitesi ile ilan vermiştim 700 lira civarı geldi tekliflerin hepsi.

Mahalledeki her markaya bakan tv tamircisi. Büyük ihtimal yetkili değil.İl İzmir/Bornova. Armut sitesi ile ilan vermiştim 700 lira civarı geldi tekliflerin hepsi.
Fazla vermişler bence ben İstanbul dayım civarim 500-600 gibi. Elin yatkın ve dikkatli isen 200 liraya LED alıp işi çözebilirsin 😊 ama risk işi. Bence bı yetkili servisten fiyat alın

Geri
Üst Alt