Vestel 32PF7070 Çalışmıyor

S Çevrimdışı

spartageo1

Yeni Üye
20 Eyl 2018
21
25
Merhaba bu modele en son birkaç ay evvel en güncel yazılım atmıştım 1-2 ay boyunca sorunsuz kullandım. Sonrasında televizyonu bir süre kullanma fırsatım olmadı bugün fişe taktım ve stand by ışığı yanıp sönüyor kumandaya bassam da hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sizce sorunun yazılımdan kaynaklanma ihtimali var mıdır? Öyleyse nasıl bir yol izleyebilirim?

IMG_20220621_190452.jpg

Bu arada televizyonunun çalıştığı zamanda eski fotoğraf buldum televizyonunun anakartı bir kez değişmişti bu anakart için kurtarma yazılımı falan var mıdır acaba core yazılım sorunu çözebilir mi?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Videoya göre arıza yazılımsal değil donanımsal arıza var. Öncelikle besleme devesi kontrol edilmelidir. Voltajlar tam ise ana kart kontrol edilmelidir.

S Çevrimdışı

spartageo1

Yeni Üye
20 Eyl 2018
21
25
Videoya göre arıza yazılımsal değil donanımsal arıza var. Öncelikle besleme devesi kontrol edilmelidir. Voltajlar tam ise ana kart kontrol edilmelidir.
Anladım benim üstesinden gelebileceğim bir şey değil o zaman tekrar götürüp tamir ettirmek gerek sanırım bu modellerde kronik sorun var ki sürekli anakarta bir şeyler oluyor

Geri
Üst Alt