teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımm, en azından kolay bulunan bir kart ,bu iyi hiç değilse17MB140
Sen yine de dediğim gibi yukarıdaki linkte istek yap, sevgili birola
Hımm, en azından kolay bulunan bir kart ,bu iyi hiç değilse17MB140
17MB140
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
istanb
istanbul anadolu yakası parça temin edebileceğim tanıdık bir yer varsa çok makbule geçer
teşekkürlerHımm, en azından kolay bulunan bir kart ,bu iyi hiç değilse
Sen yine de dediğim gibi yukarıdaki linkte istek yap, sevgili birola
O konularla inan ilgilenmiyorum,gerçi İzmirde oturuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
karşıyakada kayınbiraderim var ?O konularla inan ilgilenmiyorum,gerçi İzmirde oturuyorum
Ben tam tersi ,Gaziemirdeyimkarşıyakada kayınbiraderim var ?
belki okuyan biri yardımcı oluabilir artık şanskarşıyakada kayınbiraderim var ?
ilgine teşekkürlerBen tam tersi ,Gaziemirdeyim
? teşekkürler deneyeyim17mb140 kartlar icin kurtarma yazilimini deneyebilirsiniz LINKI
Carbon yazan vestel markası içindir.
Titanium yazan Vestelin yan ürünleri olan; Seg,Hilevel,Regal gibi markalar için geçerlidir.
17mb140 Kurtarma yazılımı ;
Herkese merhabalar,ful
Kullanıcılar için gizli metin: TEKNOwest
El insaf yani 250 tl ? yazıkk günah be Adem Helvacı sen ne diyorsun bu işe.Herkese merhabalar,
BU YAZILIMI PAYLAŞAN ARKADAŞA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
VESTEL 32HB5000 32" televizyonumu 2 gündür açmak için uğraşıyordum.
Televizyonumu tamirci para kazansın düşüncesi ile tamirciye götürdüm. O da benden yazılım kurulması için 250 TL istedi.
Bende kendim araştırarak sizinyazılımınızı kurdum ve sorun çözüldü.Kullanıcılar için gizli metin: TEKNOwest
Para kazanamıyoruz diye ağlayan kazıkcı zihniyetli tamircilere asla acımıyorum. 5 dk da kurulan yazılım için 50 TL istese idi seve seve verecektim.
Sağlıcakla kalınız.
Teşekkürler
ÇokEl insaf yani 250 tl ? yazıkk günah be Adem Helvacı sen ne diyorsun bu işe.
Abi kaldıki adam tv yi dükkana götürmüş eve gitse 70 tl hadi 100 olsun yutulur ama 250 çok evet bende aynı fikirdeyim.
Saat 20:30 Civarında yazıyı gördüm eleştiri yazacaktım sessiz kaldım siz yazınca da yine eleştiri yazacaktım vaz geçtim sadece çok olduğunu yazdım.Abi kaldıki adam tv yi dükkana götürmüş eve gitse 70 tl hadi 100 olsun yutulur ama 250 çok evet bende aynı fikirdeyim.