Vestel 32FA9500 android tv Ekran ters döndü

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
30
24
IMG_2549.jpg
merhaba ekran ters döndü servis menüsü açtım ancak panel settings ve mirroru bulamadım

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
30
24
EKRAN TERS DÖNÜK ANDROİD MENÜ AÇIK OLUYOR AMA KANALLARA GEÇİNCE TEK TEK RENKLER YANIYOR MAVİ SARI MOR
ÇÖZÜMÜ NEDİR

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,483
Kral ilk defa yapıcam nasıl kurucam
Zip dosyasına sağ tıklayıp "Buraya çıkart" Seçin.
Çıkan "pq" Klasörünü Fat32 olarak biçimlendirilmiş boş bir usb flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden "MENÜ 4725" Tuşlayın.
En altta bulunan "USB OPERATİONS" Bölümüne inip "OK" Tuşuna basın.
Ekranda çok kısa süreli olarak (Dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) "LÜTFEN BEKLEYİNİZ" Yazısı gelir ve gider
TV yi kumanda ile kapatın.
TV yeniden açıldığında görüntü düzelecektir.
Düzelmez ise tv ilk kuruluma dönderilmelidir.

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
30
24
Kral bunu şimdi yapıcakken renk döngüsüne girdi nasıl açıcam

Normalde döngüye tv kanallarına geçince giriyordu android menüsü açılıyordu şimdi hiç direkt tv açılır açılmaz renkler çıkıyor Sota Sota

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
30
24
Yok aldığım günden beri aynı servise bile gitmedi yok ben yazılımı yükleyemedim ki ilk yazdığımda servis menüsüne giriyordum tvyi normal kanallara girince böyle renk döngüsü oluyordu ses geliyordu ama görüntü renkleri çıkıyordu sonra 2 gündür ellemedim sen yazılım attın gittim pcden yazılımı usbye attım televizyonu açtım böyle oldu yani daha yazılımı yüklemedim

Sana verdiğim yazılım tv uyumlu orjinal yazılımı. Tv anakartı yada ekranı değiştimi.?
Seviniyordum olucak diye ama neden bu ekran böyle oldu anlamadım youtube basıyordum açılıyordu android menüsü açılıyordu sadece canlı tvye geçince döngü oluşuyordu

Geri
Üst Alt