Kolay çökebilen bir kart, çalışıyorsa kurcalamayın.
2 3 ay öncesine kadar YouTube açılıyordu şimdi açıp bir şey izlemiyorumKolay çökebilen bir kart, çalışıyorsa kurcalamayın.
MB9X serisi kartlar işlemcileri nedeniyle kolay çökebiliyor.2 3 ay öncesine kadar YouTube açılıyordu şimdi açıp bir şey izlemiyorum
MB9X serisi kartlar işlemcileri nedeniyle kolay çökebiliyor.
O yüzden forumdan yazılımları kaldırıldı ama ustalarımız size yardımcı olur.
Ben kendilerini etiketliyorum, onlar bu mesajı görünce size yanıt verir.
TEKNOwest F fikoloji By_Trol
Siz TV'nin arka etiketinin de fotoğrafını atın, gerekirse full yazılım da verirler.
Yardımcı olursanız sevinirimRiskli olduğu için android box öneririm
Bu şansı mı denerdim daha çalışıyorduAndroid box alin, şimdi fuzelse yarın yine ayni
Destek var da, performans zaten kötü. Bende açılıyor. TV MB95 anakartlı. Yazılım atarkennhata oluşursa evde tekrar yazılım atamazsınız. SPI Flash sökülüp programlayıcı kart ile yazılım atılması gerekecek. O yüzden risk mevcut. Ki ben de bir kere atarken çöktü. Sonra kurtardık bir şekilde. CPU hassas bu kartlarda, ondan böyle.Bende de mb95 kartlı vestel smart televizyon var,2-3 aydan beri youtube açılmıyor,yeni yazılım da yok.Ayrıca Panasonic lx 47 et 5e model 2011 yılı üretimi televizyonumda da youtube ana sayfa açılıyor ama videoları açmıyor,geri atıyor.Sanırım eski model televizyonlara youtube desteği kesildi.
Dostum TV hiç açılmayabilir. Tamirciye götürmen gerekir bu sefer. Anakartın sökülüp programlanması gerekir. Eğer yazılım atma çaban başarısız olursa. Kutu fiyatları da uçtu tabi ama riski kabul ediyorum diyorsan dene.Bu şansı mı denerdim daha çalışıyordu
Yardımcı olursanız sevinirim
Tv çalışır vaziyetteyken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Bu şansı mı denerdim daha çalışıyordu
Tv çalışır vaziyetteyken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
İlk mesajlarda göndermiştim ama şimdi tekrar fotoğraf yüklemek istedim olmadı. İlk mesajlarda fotoğraf varTv çalışır vaziyetteyken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.