Ustam yazılımı göremiyorum yardımcı olsanız sevinirimYazılım verildi, Bildirimi takip edin.
sağ üstte bulunan bildirimi canına tıklayınUstam yazılımı göremiyorum yardımcı olsanız sevinirim
Ustam 2 farklı dosya indirmiştim 24 saat içinde 2 dosyadan fazla indirmeme izin vermiyor ..24 saat içinde maksimum 2 dosyayı indirebilirsiniz.. şeklinde uyarı alıyorumsağ üstte bulunan bildirimi canına tıklayın
gelen bildirimleri kontrol edin.
Suistimalleri önleyebilmek için her kullanıcı 2 down hakkına sahiptir.Ustam 2 farklı dosya indirmiştim 24 saat içinde 2 dosyadan fazla indirmeme izin vermiyor
Anladım öyle bir niyetim olmaz .bu konuda yardımcı olamazmısınız.Suistimalleri önleyebilmek için her kullanıcı 2 down hakkına sahiptir.
küçük uyarı yapayım sistemi bypass etmek için 2. hesap açmaya kalkmayın, tüm hesaplarınız bloke olur.
diğer sunucuya yükleyip link verelimAnladım öyle bir niyetim olmaz .bu konuda yardımcı olamazmısınız.
Teşekkür ederimdiğer sunucuya yükleyip link verelim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı yemiyor nedendir acaba vestel logodan sonra tekrar reset atıyorAnladım öyle bir niyetim olmaz .bu konuda yardımcı olamazmısınız.
Yazılımı yemiyor nedendir acaba vestel logodan sonra tekrar reset atıyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
farklı usb denermisinizYazılımı yemiyor nedendir acaba vestel logodan sonra tekrar reset atıyor
Yazılımı yemiyor nedendir acaba vestel logodan sonra tekrar reset atıyor
İlgi alakan için çok teşekkür ederim.Tamamdır haloldufarklı usb denermisiniz
Benide televizyoncu yaptınızİlgi alakan için çok teşekkür ederim.Tamamdır haloldu