ne yaptıysam olmadı bir türlü yazılım yüklenmedi
Cihazdaki sorun nedir ? alttaki linkde mb140 kurtarma yazılımı var carbon olanı uygun
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb140-kurtarma-yazilimi.5588/
1. mesajdaki beğen butonuna bastığınızda linkler aktif olur o zaman indirebilirsiniz
yazılım mı nasıl indireceğiz
Carbon olanını denermisin
Üstadlarım yazılım lütfen vestel yazısı ekrana geliyor bi kaç kez sonra kapanıyor bu sorun için hangi yazılımı önerip sunarsınız.
F fikoloji TEKNOwest
Carbon yazılımı dün akşam denedim uzun süre yüklemeye çalışıyor standbay ışığı hızlı yanıp sönüyor ama açılmıyor acaba flash bellekten sıkıntımı oluyor yada bellekmi seçiyor anlamadım farklı flasla aynı yazılımı denemedim amaCarbon olanını denermisin
17MB140 Kurtarma yazılımı
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
YazılımMerhaba
Vestel Satellite 24HD5500 24" Led TV
Vestel logosu geldikten sonra kendiliğinden kapanıyor. Yazılım desteğine ihtiyacım var.
SN:7934310 700027
Çok teşekkür ediyorum. Yazılım atma işleminden sonra durum bilgisini vereceğim.İyi günler dilerim.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Çok teşekkür ediyorum. Yazılım atma işleminden sonra durum bilgisini vereceğim.İyi günler dilerim.
Biraz önce verdiğiniz yazılım dosyasını yükledim. Televizyon kurtuldu. Tekrar teşekkür ediyorum.Rica ederim.