Arıza yazılımsal değil led veya besleme kartı arızası var.Evet ses geliyor ancak görüntü belli belirsiz siyah ekran geliyor.
Vestel yazısının anlık gelmesi ve gitmesi bana yazılımsal olabiliceğini düşündürmüştü ama siz öyle diyorsanız tamirciye götürmem gerekecek. Teşekkürler.Arıza yazılımsal değil led veya besleme kartı arızası var.
Rica ederim. Besleme kartı led tarafından yüksek akım çekilmesi durumunda yangın riski olmaması için korumaya geçer korumaya geçme aşamasında ledler kısa süreli yanar söner bu yanıp sönme aşamasında logo görünür logonun görünmesi yazılım arızası gibi yanılgıya neden olur. İkinci husus besleme kartı kendi bünyesindeki arıza nedeniyle ledleri doyuracak voltajı yeterince üretemiyorsa ledler anlık olarak yanıp söner logo kısa süreli görünür. Ses geliyor aydınlatma yoksa bu iki parça kontrol edilmelidir.Vestel yazısının anlık gelmesi ve gitmesi bana yazılımsal olabiliceğini düşündürmüştü ama siz öyle diyorsanız tamirciye götürmem gerekecek. Teşekkürler.
Besleme kartının net resmini buraya ekleyin.Vestel yazısının anlık gelmesi ve gitmesi bana yazılımsal olabiliceğini düşündürmüştü ama siz öyle diyorsanız tamirciye götürmem gerekecek. Teşekkürler.