selam bu adrese gonder sana zahmet nofer.yusifov.91@mail.rusana atarım ama nerden yükleme yapıcam bilemedim
gönderdim şimdi posta kutunu kontrol etselam bu adrese gonder sana zahmet nofer.yusifov.91@mail.ru
selam bu adrese gonder sana zahmet nofer.yusifov.91@mail.ru
[/QUOT tesekur ederim amma olmadi baska yazilim varmi
gönderdim şimdi posta kutunu kontrol et
bende olan kart budurmutlaka olması lazımdı daha geçen hafta yaptım aynı karttan
usta istersen bide yazılım var onu atıyım ondan sonra panel yazılımı dene yalnız tkgsiz bendeki o şekilde paneli düzeltmiştim bendebende olan kart budu
pnael yazılımı menü 4725 yapınca usb operations üzerine gelip ok tuşuna bas tv kapa aç düzelmesi lazımusta istersen bide yazılım var onu atıyım ondan sonra panel yazılımı dene yalnız tkgsiz bendeki o şekilde paneli düzeltmiştim bende
yazilim varkli bende ki tevde soyle adlaniyor VESTEL_D1_Plus_PNL.bin VESTEL_D1_Plus_TMG.binusta istersen bide yazılım var onu atıyım ondan sonra panel yazılımı dene yalnız tkgsiz bendeki o şekilde paneli düzeltmiştim bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pnael yazılımı menü 4725 yapınca usb operations üzerine gelip ok tuşuna bas tv kapa aç düzelmesi lazım
yazılımıda attım pnl yazlımıda attım posta kutunayazilim varkli bende ki tevde soyle adlaniyor VESTEL_D1_Plus_PNL.bin VESTEL_D1_Plus_TMG.bin
Selam usda o yazilimda olmadiyazılımıda attım pnl yazlımıda attım posta kutuna
merhaba,usta banada yazılımıyla beraber panel yazılımı atarmısın? sana zahmet olmasasana atarım ama nerden yükleme yapıcam bilemedim
Herkese merhaba. Banada 17mb140 yazılımı yazıl. Yazılım yükledim ama görüntü ters durumda. Banada yardımcı olabilir misiniz?