Adem Helvacı
Süper Üye
Ben de hiç denemedim o nedenle sormuştum sana kardeşim. Bir ara deneyelim bakalımabi pq 9X ve üstünde iş görüyor. 82 de denedim ama anlarsın ya farklı işler için denedim almamıştı. ama bi gün denk gelirsem denerim

Ben de hiç denemedim o nedenle sormuştum sana kardeşim. Bir ara deneyelim bakalımabi pq 9X ve üstünde iş görüyor. 82 de denedim ama anlarsın ya farklı işler için denedim almamıştı. ama bi gün denk gelirsem denerim

Geçmiş olsunustalarım çok teşekkür ederim oldu emeginize saglık

dedim ya benim denediğimde olmadı, ama panel mi uymadı, yoksa yemedi mi bilemiyorum, sonra mb211 şase takınca kendisi düzelmiştiBen de hiç denemedim o nedenle sormuştum sana kardeşim. Bir ara deneyelim bakalım![]()
Mb 82 ile 211 hemen hemen aynıdır nasip değilmiş ?kart uymamıştır
aralarındaki fark nedir? ve pcf ile ptf dosyaları ne işe yarar?Mb 82 ile 211 hemen hemen aynıdır nasip değilmiş ?
Konuyu hatırlayamadım. Bahsettiğiniz dosyalar panel yazılım ismidiraralarındaki fark nedir? ve pcf ile ptf dosyaları ne işe yarar?
paneli değiştirilmiş vestel ürününde ters görüntü vardı. Sağolsun jakobajakoba yardım etti. Düzelttim. yalnız bu dosyalar ne işe yarar onu merak ettim?Konuyu hatırlayamadım. Bahsettiğiniz dosyalar panel yazılım ismidir
Biliyorum takip ettim onu, panelin uymasını sağlayan yazılım dosyasıdırpaneli değiştirilmiş vestel ürününde ters görüntü vardı. Sağolsun jakobajakoba yardım etti. Düzelttim. yalnız bu dosyalar ne işe yarar onu merak ettim?
ptf dosyasında ki adreslerin neyin ne işe yaradığını nasıl öğrenebilirim?Biliyorum takip ettim onu, panelin uymasını sağlayan yazılım dosyasıdır