Vessen Vs Uğur

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161
Herkese merhaba başarısız bir klima alma olayından sonra 18 btu klimadan vazgeçmek durumunda kalmış ve sadece salona konulmak üzere 12 btu klimaya dönmek durumunda kaldım ... 18 btu uğur klima aldım ama dediğim gibi geri göndermek durumunda kaldım sonra aynı markaya ait yine uğur alayım dedim ama sonra nette yine araştırmaya giriştiğimde Vessen marka klimanın değerleri daha ağır bastı işte aşağıya yazıyorum sizce ne yapayım Vessen üzer mi ? 

UĞUR  VESSEN  MİDEA
12 BTU SEER       6.1       6.8        6.1
12 BTU 
SCOP       4.0       4.4       4.0
İÇ ÜNİTE SES       
53        51        53
DIŞ ÜNİTESES      
60        60        60

Gönül midea ister ama hem fiyat uçtu gitti... hemde değerleri uğurdan farksız 

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204
Cvp: Vessen Vs Uğur

orl1984' Alıntı:
Herkese merhaba başarısız bir klima alma olayından sonra 18 btu klimadan vazgeçmek durumunda kalmış ve sadece salona konulmak üzere 12 btu klimaya dönmek durumunda kaldım ... 18 btu uğur klima aldım ama dediğim gibi geri göndermek durumunda kaldım sonra aynı markaya ait yine uğur alayım dedim ama sonra nette yine araştırmaya giriştiğimde Vessen marka klimanın değerleri daha ağır bastı işte aşağıya yazıyorum sizce ne yapayım Vessen üzer mi ? 

UĞUR  VESSEN  MİDEA
12 BTU SEER       6.1       6.8        6.1
12 BTU 
SCOP       4.0       4.4       4.0
İÇ ÜNİTE SES       
53        51        53
DIŞ ÜNİTESES      
60        60        60

Gönül midea ister ama hem fiyat uçtu gitti... hemde değerleri uğurdan farksız 

Merhaba öncelikle bütceniz nedir o katalog değerlerine çok fazla takılmayınız ben size uygun klimayı önerebilirim. Katalog değerlerine takılmayın dememin sebebi şudur sonuçta bir değer alıyolar ve kimi çok rahat alıyo o değeri kimi zar zor alıyo her zaman söylediğim bir örnek var şahin de de 1.6 motor var bmw de de 1.6 motor var olaya öyle bakın.

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

maksimum ikibin tl üstüne çıkmak istemiyorum. dediğiniz örnek te çok mantıklı

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

orl1984' Alıntı:
maksimum ikibin tl üstüne çıkmak istemiyorum. dediğiniz örnek te çok mantıklı

Vallahi ben bakıyorumda 2000 tl yi geçmeden bi klima bulamıyorum vessen hakkında bir bilgim yok ama hiç değilse servisten kurtarmış olursunuz diye düşünüyorum vestel arçeliğin servisindense daikının servisi iyidir.

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

Vessen Ve Uğur Klima içinde midea üretimi deniyor ancak midea kendi klimasının Seer Scop Değerini neden daha aşağısında üretsin o kafamı karıştırdı birazda acaba üretim yaptığı vessen ile anlaşmaları o şekilde mi ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

Sadece Sogutma Icin

Midea Blanc F/P Cihazidir

Blanc Forumda Kullanan Onlarca Kisi Mevcut
Geriye Donuk Konulardaki Memnuniyete Bakabilirsiniz

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

Sota' Alıntı:
Sadece Sogutma Icin

Midea Blanc F/P Cihazidir

Blanc Forumda Kullanan Onlarca Kisi Mevcut
Geriye Donuk Konulardaki Memnuniyete Bakabilirsiniz

Valla midea almaya niyetlendim ama fiyatı netteki fiyatından bir anda uçtu gitti almak istediğim sitelerde stok bitti dendi diğer uygun satan bir diğer satıcı ise borudan kısdı yani özetle fiyatını ordan ek burdan stok ayağı derken uçurdular 3100 tl midea alacaktım gidip 2800 tl uğur almak durumunda kaldım 3100 tl üstüne çıkmaya çalıştıkları için yani neden o fiyatı yazıyorsun o zaman dimi şimdi yine sorayım yine illa mideada bakacağım son dakika ve keşif olaylarından sonra ama asıl sorum vessen hakkında ki düşünceleriniz ve bu ayarda bir tıkda olsa daha iyisi var mı ?

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

orl1984' Alıntı:
Vessen Ve Uğur Klima içinde midea üretimi deniyor ancak midea kendi klimasının Seer Scop Değerini neden daha aşağısında üretsin o kafamı karıştırdı birazda acaba üretim yaptığı vessen ile anlaşmaları o şekilde mi ?

Katolog değerlerine takılmayın dediğim gibi onların test ettiği yerler farklı kullandığınız yerler farklı değerler yakınsa zaten aradaki farkı farketmezsiniz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

3500-3600 Bandinda

LG Sirius Smart (Yeni Model) 18lik Bulabilmek Mumkun

3 Adet Cihaz Aldik Test Ettik Yaz-Kis

Yari Yolda Birakmaz Guzel Cihaz

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

Sota' Alıntı:
3500-3600 Bandinda

LG Sirius Smart (Yeni Model) 18lik Bulabilmek Mumkun

3 Adet Cihaz Aldik Test Ettik Yaz-Kis

Yari Yolda Birakmaz Guzel Cihaz

İyi hoş diyorsunda maksimım 2000 tl ile 12 btu klima arıyorum :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

2100 blanc mevcut internette

Para puan vss derken 2000 gelir sana

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

Sota' Alıntı:

Dediğiniz gibi 2100 den aşağı yok ama puanlık durumda yok maalesef neyse yine düşünüp taşınırım da vessen üzer mi sorusuna biri cevap verse yani bu klima hakkında ki düşünceleriniz nedir ?

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

orl1984' Alıntı:
Sota' Alıntı:

Dediğiniz gibi 2100 den aşağı yok ama puanlık durumda yok maalesef neyse yine düşünüp taşınırım da vessen üzer mi sorusuna biri cevap verse yani bu klima hakkında ki düşünceleriniz nedir ?

Demek ki klimayı kullanan ve adını duyan bile yok demek ki alınacak bir klima değil bencede 100-200 fazla vermelsiniz

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

orl1984' Alıntı:
Sota' Alıntı:

Bu kadar araştırma yapıyorum ilk defa duydum, adi fason mallar işte herkes yaptırırken kendi ismini bastırıyor, yakında bende kendi klimamı yaptıracağım vesselam.

Geri
Üst Alt