Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Heyecan yapmayın yahu Google haritalardaki fotoğraflarım
La google efendi yaralı parmağa tükürmez5 Milyon diyor google amca bir hediye göndermiyor.
Ön izleme yazısında görünsün diye ''heyecan Yapmayın'' diye yazmıştım aslındaYoutube izlenme sayısı sandım adem abi bir an mutlulukla tıkladım başlığa
Özellikle uzun yola çıkacaksam nerelerde duralım, nereleri görelim, nerede yiyelim anlamında benim için her zaman çok kıymetli olan gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek adına sıklıkla kullanıyorum.Benim de çokça kullandığım bilmediğim yerlerde kim ne fotoğraf çekmiş diye bakıyorum hocam
Aynen hocam hatta streetwiew olayı bence çok güzel bazı resimler eski olsa da onu da değerlendirmek lazımÖzellikle uzun yola çıkacaksam nerelerde duralım, nereleri görelim, nerede yiyelim anlamında benim için her zaman çok kıymetli olan gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek adına sıklıkla kullanıyorum.
Oooo çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. O kadar çok yer analizi yaptım ki bu şekilde.Aynen hocam hatta streetwiew olayı bence çok güzel bazı resimler eski olsa da onu da değerlendirmek lazım
Hocam hiç yol eklemeyi denemedim açıkçası bu özelliği sadece Google tarafından eklendiğini biliyordum eğer biz de ekleyebiliyorsa gittiğim yerlerde güncelleme yaparımOooo çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. O kadar çok yer analizi yaptım ki bu şekilde.
Yalnız ilginç şekilde yeni yol ekleyemiyorum ben hiçbir şekilde. Mesela arıyorum bir adresi, bakıyorum haritalarda vermiyor mesela, ben girmek istiyorum ama ı ıhh. Siz hiç yeni yol ekleyebildiniz mi?
Aynen hocam dediğiniz olay maalesef sadece yemek alanında değil her mecrada yaşanmakta bende yorumlarımı esirgemiyorum veriyorum yorumun dibineBende elimden geldiğince insanları doğru yönlendirmeye fotoğrafla yorum bırakmaya çalışıyordum. Öyle işletmeler varki bilmediğiniz yerde 3-5 kişi güzel yorum yapmış (amcaoğlu halakızı sanırım bunlarda) gidiyorsunuz, hem pis hemde tıklım tıklım boş mekanlar. Bir keresinde Alanya’da kebab söyledik kebabın yanına zorla lavaş getirdiler. Bu işletme yüksek oy almıştı birde siz düşünün. Lezzeti zaten yerlerde sürünüyordu. Yazdım hiç affetmedim fotoğraflarla Vaktim olsa devam edecektim bu huyuma ama gerçekten özveri isteyen bir iş. Sizi tebrik ederim aman bırakmayın insanlar bilinçlensin, işini düzgün yapanla yapmayan ayrılsın.
Bende diğer kısımlardada yapıyorum ama en çok yemek yerken yorumlara bakıyorda gidiyorum bilmediğim yerde. Bazı yerler cidden bunu bir şekilde başarmış lakin asla o kalitede değiller.Aynen hocam dediğiniz olay maalesef sadece yemek alanında değil her mecrada yaşanmakta bende yorumlarımı esirgemiyorum veriyorum yorumun dibine