Vantilatör Tavsiyeniz

L Çevrimdışı

Livaneli08

Aktif Üye
17 May 2023
64
30
Evime vantilatör almayı düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var ustalar maksimum 5 bin tl civarında yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler (Teknosa media market farketmez sitelerdende olabilir ) Arçelik 16370 av modeli hakkında bilgisi olanlar varmı

Son düzenleme:
Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
930
Migrosta 1000tlye aldım kafası dönen cinsten 45w mı ne gücü var 3 kademe, çok araştırdım tüm mağazaları baktım, çoğu marka olanlar bile standart bir tipteydi. 1. kademede 35w filan çekse çok da ekonomik. Çok beğendim gittim 1 tane daha aldım.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
887
51
Yani altı üstü bi gölge kutuplu motor, bir uskur. En ucuzu hangisi ise ona yanlayın geçin.

Ha bende valdeden kalma ufo var, uzaktan kumandalı, timerlı, bol oyuncaklı falan. İşe yarıyor mu; evet. Gece yattığımda kuruyordum saati, ben uyuduğumda duruyor. Sabaha kadar çalışırsa yamultur diye korkuyordum, yıllarca öyle kullandım. Bu sene timer kullanmadım, hiç de bir şey yapmadı. Terli terli su içme evlaaadım saçmalığına birini daha ekledim böylece, vantilatör çarpmıyormuş, en azından beni YTD. Oyşh; efil efil, sepserin. :sirit

Geri
Üst Alt