Vali Coş Ölmüş

Adem Helvacı

Süper Üye
Saygı duyduğum birisi olmadığı için naif yazılar yazamayacağım.

Ölmüş, "Allah rahmet eylesin" diye DİLİM söyler, yüreğimin neler neler (!) söylediği bende kalsın.

Yalnız elbette imam efendinin "Nasıl Bilirdiniz?" Sorusuna elbette ki "Çok şerefli(!) bilirdik" diyeceğiz.

Son düzenleme:
Dün denk gelmiştim bu habere.. Ne diyelim Allah geride kalanlara sabır versin..

Erdoğanın belediye başkanlığı döneminde kendisi mülküye başmüfettişliği yaptığı sırada başta akbil yolsuzluğu olmak üzere bir çok soruşturmayı kapatarak "şahsım"ı ipten alan adam olarak bilinir ,
daha sonra bazı haberlerde terör örgütücü olduğu ve geçmişteki kıyaklarından dolayı bu seferde "şahsım"ın onu ipten aldığı yazılır

Ölünün arkasından konuşulmaz ama çok kişinin ahını aldı çook

Erdoğanın belediye başkanlığı döneminde kendisi mülküye başmüfettişliği yaptığı sırada başta akbil yolsuzluğu olmak üzere bir çok soruşturmayı kapatarak "şahsım"ı ipten alan adam olarak bilinir ,
daha sonra bazı haberlerde terör örgütücü olduğu ve geçmişteki kıyaklarından dolayı bu seferde "şahsım"ın onu ipten aldığı yazılır

Ölünün arkasından konuşulmaz ama çok kişinin ahını aldı çook
Haydi terbiyemiz konuşmaya müsaade etmese de gönlümüzden geçenlere gem vurmak mümkün değil.
Var aklımda bunun gibi bazı isimler, bazılarının bu haberi geldiğinde yapacaklarım var. (adak vs)

Bu dünyada hesabı sorulmayan haksızlıklarla göçüp gidenlere rahmet dilemek içimden gelmiyor. Dileyenleri Allah kabul etsin.

Öbür dünyada hesabı sorulsun demek de bana acziyet gibi geliyor. Burda toplum olarak biz neden hesap soramıyoruz da Allah'a havale ediyoruz diye üzülüyorum. Tembellik mi korkaklık mı acizlik mi bilemiyorum nasıl anlatsam.

Vatandaşa Gavat diyen,sıkışınca da kıvıran,daha başka vukuatları da olan bir kişiye rahmet dilemek içimden gelmiyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt