Uygulamalar gelip gidiyor

S Çevrimdışı

seyfi998 

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
26
Seg 58 inç tvde bazı yeni uygulama simgeleri gelmesine rağmen standby a alınca geri gidiyor.Tabii uygulaması,fox uygulaması vardı.Fox'u ana sayfaya ekledim.Şu an duruyor ama öbürleri gitti.Yazılımsal bir sorun var sanırım.Çözümü var mı ustalarım?

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam önceki konulardan birinde konuşmuştuk 58 inch lite sürüm mb180 ankartlı TVye sahiptiniz normal Netflix Amazon Prime ve YouTube haricinde uygulama çıkmıyordu bizim tvlerde hatta mb180lerde profil dosyasını alınabilseydi bir şeyleri değiştirip halledebilecektik ama olmamıştı siz büyük ihtimalle bir bug buldunuz uygulamalar gözüküyor yaptığınız bir şey var mı ya da tvniz sürümü kaç bekleme moduna girince kayboluyor demiştiniz ama bekleme moduna almadan ilk nasıl çıkıyor uygulamalar bende denemek istiyorum eğer hem fotoğraflarsanız hem video çekersiniz bu durumu servise ya da merkeze iletir kayıt oluşturur uygulamaların kaybolmayacak yazılımını isteriz bende de olursa bende denerim dediğim şekilde talepte bulunur fabrikadan yazılım verirlerse sizinle de paylaşırım buradan

S Çevrimdışı

seyfi998 

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
26
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam önceki konulardan birinde konuşmuştuk 58 inch lite sürüm mb180 ankartlı TVye sahiptiniz normal Netflix Amazon Prime ve YouTube haricinde uygulama çıkmıyordu bizim tvlerde hatta mb180lerde profil dosyasını alınabilseydi bir şeyleri değiştirip halledebilecektik ama olmamıştı siz büyük ihtimalle bir bug buldunuz uygulamalar gözüküyor yaptığınız bir şey var mı ya da tvniz sürümü kaç bekleme moduna girince kayboluyor demiştiniz ama bekleme moduna almadan ilk nasıl çıkıyor uygulamalar bende denemek istiyorum eğer hem fotoğraflarsanız hem video çekersiniz bu durumu servise ya da merkeze iletir kayıt oluşturur uygulamaların kaybolmayacak yazılımını isteriz bende de olursa bende denerim dediğim şekilde talepte bulunur fabrikadan yazılım verirlerse sizinle de paylaşırım bu
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam önceki konulardan birinde konuşmuştuk 58 inch lite sürüm mb180 ankartlı TVye sahiptiniz normal Netflix Amazon Prime ve YouTube haricinde uygulama çıkmıyordu bizim tvlerde hatta mb180lerde profil dosyasını alınabilseydi bir şeyleri değiştirip halledebilecektik ama olmamıştı siz büyük ihtimalle bir bug buldunuz uygulamalar gözüküyor yaptığınız bir şey var mı ya da tvniz sürümü kaç bekleme moduna girince kayboluyor demiştiniz ama bekleme moduna almadan ilk nasıl çıkıyor uygulamalar bende denemek istiyorum eğer hem fotoğraflarsanız hem video çekersiniz bu durumu servise ya da merkeze iletir kayıt oluşturur uygulamaların kaybolmayacak yazılımını isteriz bende de olursa bende denerim dediğim şekilde talepte bulunur fabrikadan yazılım verirlerse sizinle de paylaşırım buradan
1.64.1.0 olması lazım.Sıkıntı şu appstore yok da yeni uygulamalar var da sunucudan mı çekemiyor anlamadım mesela fox 'u ekledim duruyor.Sizde durum nasıl?

1.64.1.0 olması lazım.Sıkıntı şu appstore yok da yeni uygulamalar var da sunucudan mı çekemiyor anlamadım mesela fox 'u ekledim duruyor.Sizde durum nasıl?
videoyu izledim adem helvacı'dan da dediğiniz lite sürüm starturl çalışıyor sadece ama yazılım hataları var.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24

videoyu izledim adem helvacı'dan da dediğiniz lite sürüm starturl çalışıyor sadece ama yazılım hataları var.
Hayır bende ne Fox uygulaması ne de başka eklenecek uygulama yok menüde de daha fazla uygulama sekmesine de giriyorum yok market sekmesine giriyorum yok kullandığınız starturl farklıysa paylaşın hemen deneyeyim bende birde dediğiniz video nedir onu da paylaşırsanız incelerim hemen

S Çevrimdışı

seyfi998 

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
26
Hayır bende ne Fox uygulaması ne de başka eklenecek uygulama yok menüde de daha fazla uygulama sekmesine de giriyorum yok market sekmesine giriyorum yok kullandığınız starturl farklıysa paylaşın hemen deneyeyim bende birde dediğiniz video nedir onu da paylaşırsanız incelerim hemen
Adem Usta'nın anlattığı gibi çok kullanan uygulamaları açmışlar ssiptv tvplus vs uygulamalar kapalı profil dosyasıyla oynanması lazım starturl yaptım sitedekilerden öyle çalışıyor.

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24
Adem Usta'nın anlattığı gibi çok kullanan uygulamaları açmışlar ssiptv tvplus vs uygulamalar kapalı profil dosyasıyla oynanması lazım starturl yaptım sitedekilerden öyle çalışıyor.

Hangi linki yüklediniz starturl bende denemek istiyorum paylaşırsanız sevinirim video izledim sadece lite sürümle ilgili açıklama yapılmış başka açıklama varsa gözden kaçmış olabilir ama tabii uygulamasını filan çıkmasını isterim izlemek için birde yaptığınız starturlde bir portal mı çıkıyor ya da normal TV kendi uygulaması gibi mı gözüküyor dediğiniz uygulamalar

Geri
Üst Alt