K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
USB ile Yükleme seçenegi olan uydu alıcıları için api key
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
flaş belleğin içine klasör oluşturmadan direk dosyayı at öyle dene, dosya seçmene gerek yok bazı yazılımlar böyle , örnek vereyim next 0ta140 gibi api key güncellense dahi youtube çalışmıyor, firma yeni yazılım çıkarmak zorunda kaldı, sizinkide olmassa bilinki ya güncel yazılım yada dönüşüm yazılımı ile çözülür gibi görünüyoryok hocam localden dosyayı seçtiremiyorum
Sadece xlm attığımda görüyor.Ve ben mi yanlış yapıyorum bilmem ama böyle değil mi yukarda attığım fotoğrafta local seçtiğiimde import API key kısmından "ok tuşlayin" diyor ordan xlm dosyasını göstermem gerekmiyor mu ona tıkladığım da usb den seçtirmiyor dosyayı.Yoruyorum sizleri kusura bakmayınflaş belleğin içine klasör oluşturmadan direk dosyayı at öyle dene, dosya seçmene gerek yok bazı yazılımlar böyle , örnek vereyim next 0ta140 gibi api key güncellense dahi youtube çalışmıyor, firma yeni yazılım çıkarmak zorunda kaldı, sizinkide olmassa bilinki ya güncel yazılım yada dönüşüm yazılımı ile çözülür gibi görünüyor
googleden aldığın api key de olur, dosyanın içindeki api key videodaki arkadaşın kullanmış olduğu api key onu değiştirmeden de deneyebilirsin, bende bizzat denemiştim çalıştı, youtube api key güncellenmesine rağmen çalışmıyorsa, yazılımın güncel sürümü varsa onu yükleyin, yada dönüşüm yazılımı yüklenmesi gerekir başka çaresi yok, benim şahsi görüşüm yazılımda problem api keyde değilpeki api koduna göre değişir mi çalışıp çalışmadığı sizin attğınız apiyi denedim güncelledi diyor ama olmuyor başka apilerde düzelme şansı var mı.Çok teşekkürler yardımınız için bu arada
Next Minix Hd Punto Plus bu uyduyu kullanmaktayım son sürüm olanı yükledim 24.06.2020 tarihli başkada yok yani.Şimdi not defteri ile açıp api keyi değiştiriyorum sürekli sizin verdiklerini deniyorum tek tek.Dönüşüm yazılımı nerden bulurum ilk defa sizden duydum kullanmakta olduğum uydunun sitesinde bulamadım dagoogleden aldığın api key de olur, dosyanın içindeki api key videodaki arkadaşın kullanmış olduğu api key onu değiştirmeden de deneyebilirsin, bende bizzat denemiştim çalıştı, youtube api key güncellenmesine rağmen çalışmıyorsa, yazılımın güncel sürümü varsa onu yükleyin, yada dönüşüm yazılımı yüklenmesi gerekir başka çaresi yok, benim şahsi görüşüm yazılımda problem api keyde değil
yakında güncel yazılım gelecektir, next firmasının örnek vereyim kank /2023 hepsi sizin yazılımınızdaki aynı sorun vardı şimdi güncel yazılımla çalışıyor , sizdeki sorun api key değil yazılım sorunu , beklemeniz gerekir firma güncel yazılım verecektirNext Minix Hd Punto Plus