Usb sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drpala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drpala

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
drpala
elimde 2 tane usb var bir tanesi 2.0 bir tanesi 3.0 şimdi sorunum şöyle;
Tvdeki usb 3.0 bölümüne elimdeki usb 3.0 takınca çalışmıyor ama 2.0 takınca çalışıyor.
Hemen altındaki tvnin 2.0 bölümünede elimdeki usb 3.0 takınca çalışıyor , ama 2.0 takınca çalışmıyor bu normalmi ? -bir de video oynatınca 3.0 veya 2.0 'a takılı olması bir fark oluştururmu
dipnot: usb 3.0 biçimi ntfs - usb 2.0 fat32
dipnot2:usb 3.0 biçimi exFat yaparsam hiç açmıyor.

saygılar iyi akşamlar

Flash belleği fat32 formatında biçimlendirin.

Bence dosya sistemi kaynaklı değil.
Farklı bir USB 3.0 aygıt takmayı deneyin.
Ya kablo sorunlu ya da konnektör.

Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bende de 32PH5065 Televizyon mevcut MB82S anakartlı ne yaptıysam usb göremedi fat 32 rufus ile biçimlendiriyoruz. port arızalı gibime geldi V0.4.3 yüklü (baaayaa eski yani) Güncelleme bile atamıyorum :/ hiç yoktan güncel kanal falan eklenmiştir diye şey yapıyordum ama :/

Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bende de 32PH5065 Televizyon mevcut MB82S anakartlı ne yaptıysam usb göremedi fat 32 rufus ile biçimlendiriyoruz. port arızalı gibime geldi V0.4.3 yüklü (baaayaa eski yani) Güncelleme bile atamıyorum :/ hiç yoktan güncel kanal falan eklenmiştir diye şey yapıyordum ama :/
Gerilim ölçün, 5 Volt mevcut mu bakın.
MB82'nin üzerine toprak atılalı çok oldu.

Güncelleseniz bile hiç bir + özellik gelmeyecek :)

Geri
Üst Alt