USB kameranın data kablosunu pc den görüntü alıp gücü ise adaptörden almayı düşündüm ,böylece daha uzun bir mesafeye kamerayı uzatmak istiyorumDediğini tam olarak anlıyamadım kardeşim.
pc ye sadece data kablosu bağlı olacak, usb kameranını güç kablosunun ,kırmızı siyah, adaptöre bağlamayı düşündüm böyle yapsam ana karta zararı olurmu ?Usb extender kullanırsanız daha iyi olur harici adaptörde oluşabilecek bir arıza usb hattı üzerinden anakarta voltaj gönderebilir hazır anakarttan olmayın
Benim pek tavsiye edeceğim bir durum değil yapmaya çalıştığınız
Mesafeniz kaç metre
pc ye sadece data kablosu bağlı olacak, usb kameranını güç kablosunun ,kırmızı siyah, adaptöre bağlamayı düşündüm böyle yapsam ana karta zararı olurmu ?
USB uzatıcı alman gerek kardeşim sen bilgisayar kamerasını uzatacaksın değilmi?pc ye sadece data kablosu bağlı olacak, usb kameranını güç kablosunun ,kırmızı siyah, adaptöre bağlamayı düşündüm böyle yapsam ana karta zararı olurmu ?
ana kart tehlikeye düşüyorsa , vazğemek en iyisi, teşekkürlerDüzgün bağlantı yapılırsa bir problem olmaz ama adaptörde arıza halinde bir kaçak olursa usb Data hattı üzerinden anakartınıza fazla voltaj ve akım gidebilir
40 50 TL tutacak bir aparat kullanmak daha mantkılı anakartınızı bilmiyorum ama en kötü yeni alacağınız kart 300 350 TL den aşağı olmayacaktır 2. El olarak düşünmez isek