O
Omer_352msn
Yeni Üye
- 13 Ocak 2021
- 5
- 31
Dosya uzantıları nedir acabaVideo formatlarını değiştirdim farklı USB denedim maalesef aynı sorun yaşanıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama yazılım atılırsa düzelir mi
Genelde düğün videolarının video formatında sorun çıkıyor. Mp4 e dönüştürün.Sorunsuz izlersiniz.Video formatlarını değiştirdim farklı USB denedim maalesef aynı sorun yaşanıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama yazılım atılırsa düzelir mi
uygun olan tüm formatlar denedim ama yinede videoları açmıyorGenelde düğün videolarının video formatında sorun çıkıyor. Mp4 e dönüştürün.Sorunsuz izlersiniz.
Aynen abi genelde düğün cd leri .ts formatında TV de bunun desteği yok mp4 formatına çevrilince sorun kalmıyor. Geçen format factory programı ile 2 DVD yi 1 güne çevirebildim ?Genelde düğün videolarının video formatında sorun çıkıyor. Mp4 e dönüştürün.Sorunsuz izlersiniz.
Uygun olan tüm formatlarını denedim farklı USB bellek olarak denedim yinede aynı sorun oluyorGenelde düğün videolarının video formatında sorun çıkıyor. Mp4 e dönüştürün.Sorunsuz izlersiniz.
Farklı videolarda da aynı sorun yasanmaktaHer video da mı yapıyor yoksa bu izlemeye çalıştığınız videoyada format degise dahi mi TV de göstermiyor?
Windows 10 İle yüklü gelen bir program var adını şu an hatırlayamadım o program 2 Saatte yapıyor parça videoları da tek parça yapıyor. 40GB lik çekim 2 Saatte 4K dan mp4 e döndü.Aynen abi genelde düğün cd leri .ts formatında TV de bunun desteği yok mp4 formatına çevrilince sorun kalmıyor. Geçen format factory programı ile 2 DVD yi 1 güne çevirebildim ?
Vay bakmak lazım denk gelince yazarmisinWindows 10 İle yüklü gelen bir program var adını şu an hatırlayamadım o program 2 Saatte yapıyor parça videoları da tek parça yapıyor. 40GB lik çekim 2 Saatte 4K dan mp4 e döndü.
Linkteki yazılımı deneyip sonucu yazar mısın.Video formatlarını değiştirdim farklı USB denedim maalesef aynı sorun yaşanıyor yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama yazılım atılırsa düzelir mi
Oğlum üniversite ilk dönem sınavı için şu an başka şehirde laptop yanında haftaya geliyor bakarım ona sorsam bilmez.Vay bakmak lazım denk gelince yazarmisin