Usb bellek takılıp film izelenen tv box olur mu?

E Çevrimdışı

ensarpro

Yeni Üye
2 Şub 2025
5
44
Merhaba,10 yıl kadar once aldıgımız samsung lcd tv mizin kendi oynatıcısıyla yıllardır idare ediyorduk,artık yeni dosya turlerini desteklemiyor.Amacım,pc den flas belleke atacagım filmleri tv ye baglayıp oynatabilecegim bir cihaz almak,tabi tv box lar bunu yapıyorsa daha iyi,televiyondan internete de baglanırız daha iyi olur,bugun vatanda sordum,sadece mibox vardı onunda usb girisi yokmus o tarz isslere yaramıyormus.
Kısacası hem tv box ozellıklerını kullanabılcegim hemde usb gırısınden harıcı bır cıhaz baglayarak(flash bellek olur,harici hdd olur)film izleyebilecegim,cihaz varmıdır,varsa tavsiyeniz ne olur?Tv full hd ama artık bir sonraki tv mizin full hd olmayacagını dusunerek minimum 4 k bir cihaz olması da mantıklı olur heralde.Marka olarak dreamstar nova ve mekol diye markalar duymustum, tavsiyelerinizi bekliyorum,tesekkurler...

E Çevrimdışı

ensarpro

Yeni Üye
2 Şub 2025
5
44

Nova | Tvplus (12 AY PREMİUM ÜYELİK HEDİYELİ) 4k Lisansli Android Tv Box | 32gb Hafıza bıraz once bu urunun acıklamalrını okurken tam aradıgım seye denk geldim sanırım,​

• USB portu sayesinde harici belleklerden medya oynatma veya dosya aktarımı yapabilirsiniz
  • medya oynatıcınızın çok yönlülüğünü artır
Bu marka iyi de bir marka sanırım,aradıgım ozellıgınde var oldugunu yazmıslar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65
Pazartesi,salı alırım diye dusnuyordum,ama hic yorum yapanda olmadı,kullanıcı deneyimi onemli sonucda,her ne kadar dreamstar novayı almayı dusunsemde,biraz kullananları dinlemek daha verimli olurdu.
Valla ben The_SreT The_SreT ve Mert Temizer Mert Temizer arkadaşlarımı etiketledim, bu konunun uzmanları onlar, neden bir yanıt veremediler bilmiyorum ama sonunda Sota Sota yı etiketledim,bilgisi varsa o cevap verebilir mutlaka,azıcık daha sabret bakalım elbet bir çözüm bulunur :ok

E Çevrimdışı

ensarpro

Yeni Üye
2 Şub 2025
5
44

Homatics Homatics Box R 4k Plus​

Nova | Tvplus​

mecool Km2 Plus​

Aklımın erdigi kadar arastırdım bu üc cihaz alınabilecek güzel cihazlara benziyorlar,sanırım ücüde usb den hdd den vs film oynatıyor gibi,Dreamstar hosuma gitmisti ama homatics inde ram 4 gb mıs bi tık daha raha ettirir gibi geldi,simdi sıra kullanıcı yorumlarında bekliyoruz,yardımlarınızı.Fiyat olarak daha yukarılara cıkacagımı dusunmuyorum bu arada.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65

Homatics Homatics Box R 4k Plus​

Nova | Tvplus​

mecool Km2 Plus​

Aklımın erdigi kadar arastırdım bu üc cihaz alınabilecek güzel cihazlara benziyorlar,sanırım ücüde usb den hdd den vs film oynatıyor gibi,Dreamstar hosuma gitmisti ama homatics inde ram 4 gb mıs bi tık daha raha ettirir gibi geldi,simdi sıra kullanıcı yorumlarında bekliyoruz,yardımlarınızı.Fiyat olarak daha yukarılara cıkacagımı dusunmuyorum bu arada.
İzmir'de olsan "git Çankaya'ya , ahmete ' beni forumdan alo abi yolladı' " de al bir android cihaz bak keyfine derdim ama bakalım ne cevaplar gelecek görelim :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65
Bu arada artık çıkıyorum uykum geldi maalesef , 65 yaşındayım ,bildiklerimi yazıyorum bilmediklerimi de "bilmiyorum" diyorum ama yine bunu belirtmek için yazıyorum, her gün saat 22:30 gibi foruma giriyorum ve saat 02:00 gibi çıkıyorum, bazen gündüz de girip fikrimi yazyorum ama pes ettim artık yorgan ağır geliyor,iyi geceler :)

E Çevrimdışı

ensarpro

Yeni Üye
2 Şub 2025
5
44
Kullancıcılar ne hikmetse tecrubelerini paylasmak istemediler,bugun Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold (4gb RAM/32GB Depolama) urununu sıparıs ettim,harici hdd,flash bellek vs film izlenebiliyormus,baska birisi aynı sorulara cevap ararsa bu mesajımdan faydalanır belki,konuya daha bakmayacagım isterseniz kapatabilirsiniz de, tesekkurler...

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,426

Nova | Tvplus (12 AY PREMİUM ÜYELİK HEDİYELİ) 4k Lisansli Android Tv Box | 32gb Hafıza bıraz once bu urunun acıklamalrını okurken tam aradıgım seye denk geldim sanırım,​

• USB portu sayesinde harici belleklerden medya oynatma veya dosya aktarımı yapabilirsiniz
  • medya oynatıcınızın çok yönlülüğünü artır
Bu marka iyi de bir marka sanırım,aradıgım ozellıgınde var oldugunu yazmıslar.
Dreamstar Nova işinizi görür, daha iyi bir cihaz isterseniz ve bütçeniz varsa Homatics Plus alabilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65
Kullancıcılar ne hikmetse tecrubelerini paylasmak istemediler,bugun Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold (4gb RAM/32GB Depolama) urununu sıparıs ettim,harici hdd,flash bellek vs film izlenebiliyormus,baska birisi aynı sorulara cevap ararsa bu mesajımdan faydalanır belki,konuya daha bakmayacagım isterseniz kapatabilirsiniz de, tesekkurler...
İyi yapmışsın,güle güle kullanın :ok

Geri
Üst Alt