usb aygiti tanimadi hatasini nasil çözebilirim

J Çevrimdışı

jomily

Aktif Üye
1 Eki 2018
177
35
Arkadaşlar masaustü bilgisayarimda klavye usb aygiti tanimadi hatasi cikiyor.ama usb yi bilgisayardan cikarip taktigimda ses cikiyor.klavye olmadigindan ıslem yapamiyorum.sadece mause calisiyor.nasil duzeltebilirim ?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Diğer portlara takmayı deneyin. Kaliteli bir klavye ise markanın sitesinden driveri varmı kontrol edin yükleyin. Klavyeyi başka bilgisayarda deneyin. Başka bilgisayardada varsa mefta olmuştur

J Çevrimdışı

jomily

Aktif Üye
1 Eki 2018
177
35
Diğer portlara takmayı deneyin. Kaliteli bir klavye ise markanın sitesinden driveri varmı kontrol edin yükleyin. Klavyeyi başka bilgisayarda deneyin. Başka bilgisayardada varsa mefta olmuştur
Başka portlarada taktim calismadi.telefonuma da bagladim yine calismadi.bugün temizlik icin kasayi oynattim acaba ondan bozulmuş olabilir mi?driveri klavye olmadan sanirim bakmam mumkun degil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
klavye+mouse ikiside kablosuz mu acaba,markası nedir ki,merak ettim şimdi? klavyedeki pilleri -varsa- kontrol ettinmi?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Tabiki
Logitech K120
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mause kablosuz
kLavye kablolu
Bu çöp olduysa yeni olarak kablosuz klavye almayi düsunüyorum
Bu klavyeye yazılım yüklenmez oem tarzında bir ürün. Kablosuz set almanızı tavsiye ederim marka olarak logitech iyidir. Sakın microsoft almayın ben aldım sadece alıcısı bozulduğu için 150 liralık set gitti

J Çevrimdışı

jomily

Aktif Üye
1 Eki 2018
177
35
Bu klavyeye yazılım yüklenmez oem tarzında bir ürün. Kablosuz set almanızı tavsiye ederim marka olarak logitech iyidir. Sakın microsoft almayın ben aldım sadece alıcısı bozulduğu için 150 liralık set gitti
Neden set olarak öneriyorsunuz?
Ilk araştirmamda logitech k400 plus almayi ďüsuñdum.toucpad nekadar kullanisli bilmiyorum pek toucpad kullanmayi da sevmiyorum.ama tv de de kullanirim düşuncesiyle olabilirr diyorum.satin alanlar küçük oldugunu söyluyor.yeni alacagim üŕun eski klavyemin boyutunda olmasini isterim.küçük tuslu klavyelerde yazi yazmakta zorlanirim.sizin önerebileceginiz başka model var mi yada bu iyimidir,

Logitech hangi model önerirsiniz?

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Neden set olarak öneriyorsunuz?
Ilk araştirmamda logitech k400 plus almayi ďüsuñdum.toucpad nekadar kullanisli bilmiyorum pek toucpad kullanmayi da sevmiyorum.ama tv de de kullanirim düşuncesiyle olabilirr diyorum.satin alanlar küçük oldugunu söyluyor.yeni alacagim üŕun eski klavyemin boyutunda olmasini isterim.küçük tuslu klavyelerde yazi yazmakta zorlanirim.sizin önerebileceginiz başka model var mi yada bu iyimidir,

Logitech hangi model önerirsiniz?
Öncelikle şunu sorayım pc açılırken biosa girmeyi denediniz mi ? Denemediyseniz bir deneyin. kablosuz set alacaksanız da logitech'in unifying desteği olan setlerini alın. Bana sorarsan set almak yerine unifying destekli klavye ve unifying destekli mouse alıp alıcının birini saklayıp diğeri ile ikisini kullanın.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Kabloda kopukluk olabilir. Kabloyu elinizle hafif bükerek bölge bölge kontrol edin.
Tanıdığınız bir elektronikçi erkek uçlu USB kablo ile basit bir değişim yapabilir.

J Çevrimdışı

jomily

Aktif Üye
1 Eki 2018
177
35
Öncelikle şunu sorayım pc açılırken biosa girmeyi denediniz mi ? Denemediyseniz bir deneyin. kablosuz set alacaksanız da logitech'in unifying desteği olan setlerini alın. Bana sorarsan set almak yerine unifying destekli klavye ve unifying destekli mouse alıp alıcının birini saklayıp diğeri ile ikisini kullanın.
şuan bilgisayarı açtım sağ alty köşede keyboard hazırlanıyor sonra kullanıma hazır şeklinde mesaj çıktı ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor
acaba diyorum dün temızlık yaparken klavyenın kablosunun ucundaki porta su kaçmış olabilir mı

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
şuan bilgisayarı açtım sağ alty köşede keyboard hazırlanıyor sonra kullanıma hazır şeklinde mesaj çıktı ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor
acaba diyorum dün temızlık yaparken klavyenın kablosunun ucundaki porta su kaçmış olabilir mı
Çalışıyorsa güzel. Windows sürümünüzü bilmiyorum xp ve windows 7 de aynı anda 2 usb klavye fare takınca usb port yerleri değiştiği için tekrar sürücüleri kuruyor. siz acele edip sürücünün yüklenmesini beklemeden pc yi kapatmış olabilirsiniz.

J Çevrimdışı

jomily

Aktif Üye
1 Eki 2018
177
35
Çalışıyorsa güzel. Windows sürümünüzü bilmiyorum xp ve windows 7 de aynı anda 2 usb klavye fare takınca usb port yerleri değiştiği için tekrar sürücüleri kuruyor. siz acele edip sürücünün yüklenmesini beklemeden pc yi kapatmış olabilirsiniz.
Ben win 10 kullaniyorum ilk defa böyle birsey başima geldi

Geri
Üst Alt