Başka portlarada taktim calismadi.telefonuma da bagladim yine calismadi.bugün temizlik icin kasayi oynattim acaba ondan bozulmuş olabilir mi?driveri klavye olmadan sanirim bakmam mumkun degilDiğer portlara takmayı deneyin. Kaliteli bir klavye ise markanın sitesinden driveri varmı kontrol edin yükleyin. Klavyeyi başka bilgisayarda deneyin. Başka bilgisayardada varsa mefta olmuştur
Klavyenin marka modelini yazarmısınBaşka portlarada taktim calismadi.telefonuma da bagladim yine calismadi.bugün temizlik icin kasayi oynattim acaba ondan bozulmuş olabilir mi?driveri klavye olmadan sanirim bakmam mumkun degil
TabikiKlavyenin marka modelini yazarmısın
Mause kablosuzklavye+mouse ikiside kablosuz mu acaba,markası nedir ki,merak ettim şimdi? klavyedeki pilleri -varsa- kontrol ettinmi?
Bence evetBu çöp olduysa yeni olarak kablosuz klavye almayi düsunüyorum
Bu klavyeye yazılım yüklenmez oem tarzında bir ürün. Kablosuz set almanızı tavsiye ederim marka olarak logitech iyidir. Sakın microsoft almayın ben aldım sadece alıcısı bozulduğu için 150 liralık set gittiTabiki
Logitech K120
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mause kablosuz
kLavye kablolu
Bu çöp olduysa yeni olarak kablosuz klavye almayi düsunüyorum
Neden set olarak öneriyorsunuz?Bu klavyeye yazılım yüklenmez oem tarzında bir ürün. Kablosuz set almanızı tavsiye ederim marka olarak logitech iyidir. Sakın microsoft almayın ben aldım sadece alıcısı bozulduğu için 150 liralık set gitti
Logitech hangi model önerirsiniz?Bence evet
Öncelikle şunu sorayım pc açılırken biosa girmeyi denediniz mi ? Denemediyseniz bir deneyin. kablosuz set alacaksanız da logitech'in unifying desteği olan setlerini alın. Bana sorarsan set almak yerine unifying destekli klavye ve unifying destekli mouse alıp alıcının birini saklayıp diğeri ile ikisini kullanın.Neden set olarak öneriyorsunuz?
Ilk araştirmamda logitech k400 plus almayi ďüsuñdum.toucpad nekadar kullanisli bilmiyorum pek toucpad kullanmayi da sevmiyorum.ama tv de de kullanirim düşuncesiyle olabilirr diyorum.satin alanlar küçük oldugunu söyluyor.yeni alacagim üŕun eski klavyemin boyutunda olmasini isterim.küçük tuslu klavyelerde yazi yazmakta zorlanirim.sizin önerebileceginiz başka model var mi yada bu iyimidir,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Logitech hangi model önerirsiniz?
şuan bilgisayarı açtım sağ alty köşede keyboard hazırlanıyor sonra kullanıma hazır şeklinde mesaj çıktı ve şuan hiçbir sorun gözükmüyorÖncelikle şunu sorayım pc açılırken biosa girmeyi denediniz mi ? Denemediyseniz bir deneyin. kablosuz set alacaksanız da logitech'in unifying desteği olan setlerini alın. Bana sorarsan set almak yerine unifying destekli klavye ve unifying destekli mouse alıp alıcının birini saklayıp diğeri ile ikisini kullanın.
Çalışıyorsa güzel. Windows sürümünüzü bilmiyorum xp ve windows 7 de aynı anda 2 usb klavye fare takınca usb port yerleri değiştiği için tekrar sürücüleri kuruyor. siz acele edip sürücünün yüklenmesini beklemeden pc yi kapatmış olabilirsiniz.şuan bilgisayarı açtım sağ alty köşede keyboard hazırlanıyor sonra kullanıma hazır şeklinde mesaj çıktı ve şuan hiçbir sorun gözükmüyor
acaba diyorum dün temızlık yaparken klavyenın kablosunun ucundaki porta su kaçmış olabilir mı
Ben win 10 kullaniyorum ilk defa böyle birsey başima geldiÇalışıyorsa güzel. Windows sürümünüzü bilmiyorum xp ve windows 7 de aynı anda 2 usb klavye fare takınca usb port yerleri değiştiği için tekrar sürücüleri kuruyor. siz acele edip sürücünün yüklenmesini beklemeden pc yi kapatmış olabilirsiniz.